Big BazarZo, je bent dus op zoek naar de folder van Big Bazar?

Kleine kans dat je enkele jaren geleden al eens van Big Bazar hebt gehoord. De winkelformule bestaat immers pas sinds 2007, maar vooral de laatste jaren zijn er grote stappen gezet. Het geheim? Vooral de prijs en het assortiment. Dit is een typische winkel waar je naar binnen gaat terwijl je niet per se naar iets op zoekt bent en evengoed naar buiten komt met je handen vol!

Het assortiment is altijd verrassend en zeer divers. Of je nu op zoek bent naar gadgets, nieuwe sokken of shampoo. Je kunt het bij Big Bazar zomaar tegenkomen. Dat maakt het shoppen wel zo leuk! Wat extra leuk is wanneer je winkelt bij Big Bazar is dat je altijd wel iets tegenkomt waarvan je denkt: ‘Nou, dat kan ik best wel gebruiken!’.

Als je een middagje vrij bent is het dus zeker en vast de moeite om even een kijkje te nemen. Neem gerust het hele gezin mee naar Big Bazar, want de winkel heeft een assortiment in huis voor jong en oud!

Big Bazar folder van vorige week


Big Bazar – de reclamefolder

Iedere week brengt Big Bazar een folder uit. Deze staat bol van de nieuwe producten. De winkelketen belooft zelfs dat er wekelijks liefst honderd nieuwe artikelen in de winkels te vinden zijn. De winkel heeft altijd enkele A-merken in het assortiment die vaak voor een zeer goede prijs over de toonbank gaan. De folder is altijd vrolijk vormgegeven en is altijd leuk om even doorheen te bladeren!

Big Bazar – Flink assortiment

Als we het sterkste punt van Big Bazar moeten uitlichten, is het zeker het assortiment. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee je naar buiten stapt als één van de filialen van Big Bazar hebt bezocht. De naam zegt eigenlijk alles: je voelt je werkelijk op een bazaar wanneer je door de winkel loopt. In vrijwel geen andere winkel in Nederland kun je na een bezoekje thuiskomen zo’n diverse tas vol. En daar betaal je dan ook nog eens een zeer schappelijke prijs voor. Veel producten bij Big Bazar zijn goedkoper dan in de supermarkt of kun je niet voor dezelfde prijs krijgen bij diverse speciaalzaken. Het hangt er dus net vanaf wat in de aanbieding is. En dan moet je meteen profiteren! De ervaren koopjesjager kan hier dan ook zijn of haar hart ophalen!

Het aanbod van Big Bazar is zo verschillend dat je zelfs meerdere vestigingen kunt bezoeken wanneer je op zoek bent naar een specifiek product. Vind je in de ene vestiging van Big Bazar een uniek product, dan vind je in de andere weer een ander product. Voor sommige mensen zal dit lastig zijn, maar het succes van de winkelformule verraadt dat veel mensen zich graag laten verrassen.

Big Bazar – Gegroeid als kool

Big Bazar folderZoals gezegd is Big Bazar nog niet eens zo lang ‘onder ons’. De winkelformule is pas in 2007 gestart en kent dus ook helemaal geen lange geschiedenis. De eerste winkel stond in Apeldoorn en viel de combinatie van winkelsfeer, aanbod en prijs zo in de smaak dat er al snel meerdere vestigingen geopend werden. En dat verhaal ging door en door tot aan vandaag.Het assortiment groeide en nu kun je in iedere Big Bazar terecht voor onder meer schoonmaakspullen, hobby- en knutselspullen, snoepgoed en decoratie. Maar ook met bijvoorbeeld fietsaccessoires kun je verrast worden.

Momenteel staan er enkele nieuwe filialen op de planning, dus waar het schip strandt is nog altijd niet bekend. Big Bazar is momenteel over heel Nederland te vinden, met vestigingen in iedere provincie. Ook in België zijn inmiddels de nodige winkels geopend. Wanneer je je dus graag laat verrassen, ga je zeker eens kijken.

Big Bazar – de korte geschiedenis

Teruggaan in de lange geschiedenis van Big Bazar? Dat is lastig. Big Bazar is immers nog maar een puppy in winkelland. De winkel werd pas opgericht in 2007. Maar waar komt de discountkoning plotseling vandaan? Wel, grote kans dat je wel eens van Blokker hebt gehoord. En de Blokker Holding zit dan ook achter de Big Bazar formule. In de korte geschiedenis van het bedrijf boekte Big Bazar al wel grote successen. De winkel groeit immers in rap tempo en wordt geprezen als de goedkoopste winkel voor A-merken. In 2013 – dus slechts 6 jaar na oprichting van Big Bazar – telde de winkel al 100 winkels, verspreid over Nederland en België Een bizarre groei!

Big Bazar – laat je verrassen

Het leukste van Big Bazar? Dat is dat je eigenlijk nooit weet met wat voor spulletjes je weer naar buiten komt. Big Bazar is geen typische speelgoedwinkel, geen huishoudwinkel of snoepwinkel. Maar je kunt er wel degelijk speelgoed, huishoudelijke artikelen en snoep vinden. En de kans is dat t volgende week weer verdwenen is en je iets totaal anders in de schappen kunt vinden. Big Bazar leeft de naam dus na. De winkel is in feite een bazaar waar je niet weet wat je precies moet verwachten, maar waar je graag even rondloopt en zeker de nodige leuke spulletjes vindt.