Mediamarkt Nederland reclamefolder onlineZo, je bent dus op zoek naar de folder van Media Markt?

Waar moeten we beginnen? De Media Markt is tegenwoordig een waar begrip. “Ik ben toch niet gek?’’, is een slogan die we niet alleen op televisie zien, maar die ons overal achtervolgt. De winkelketen is één van de bekendste elektronicawinkels van Europa en Media Markt heeft vestigingen over heel Nederland.

De Media Markt verkoopt ontzettend veel verschillende producten en heeft dan ook een enorm assortiment. Dit bestaat voornamelijk uit witgoed en elektronische producten. Zo heeft deze winkelketen een groot aanbod aan huishoudelijke apparaten, spelcomputers, televisies, audio, telecom-, foto-, video- en navigatieapparatuur, films, cd’s, en elektronica voor persoonlijke verzorging. De winkels van MediaMarkt zijn vaak behoorlijk groot en ‘even snel kijken’ is er dan ook meestal niet bij!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe wasmachine of juist dat ene accessoire wil voor in je vrije tijd: Media Markt heeft het allemaal.

Media Markt – folder

Media Markt wordt gedecentraliseerd geleid. Er wordt dan ook vanuit iedere vestiging een eigen reclamefolder uitgebracht. Iedere week komt Media Markt met nieuwe aanbiedingen en acties. Verschillende elektronische producten, zoals computers en laptops, zijn voor een spotprijs te vinden in de folder. Echte mega deals dus. In de folder staan alle acties goed geordend. Je kunt deze Media Flyer ook vinden online op de website. Vanuit de holding is ook een gezamenlijke folder beschikbaar, waarin grote acties en bijzondere aanbiedingen staan, zoals BTW-vrije aanbiedingen en ‘gekkenhuis-weken’. Media Markt maakt regelmatig gebruik van een ‘lokale folder’. Dat houdt in dat wanneer jij in een bepaalde regio woont, je op de hoogte wordt gebracht van de voordeeltjes bij de lokale Media Markt. Wanneer jij dus bijvoorbeeld in de regio Zwolle woont, heb je grote kans dat jij de aanbiedingen van het Zwolle filiaal op de deurmat kunt vinden.

Media Markt heeft tevens een MediaZine, die eenmaal in de maand uitgebracht wordt. In dit magazine lees je nieuwe producten en de laatste trends op het gebied van elektronica. Nieuwtjes en weetjes kun je hierin lezen. De MediaZine is te vinden op de website van Media Markt.

Wil je nu van alles weten over een bepaald product? Via de Media Markt blog kun je de kwaliteiten en productkenmerken van een bepaald product terugvinden. Deze blog is online te vinden op de website van Media Markt. Niet alleen op je desktop, maar tevens op je tablet of mobiele telefoon.

Media Markt – de geschiedenis

Media Markt is van oorsprong een Duitse winkelketen, die gespecialiseerd is in elektronica. Het bedrijf is in 1979 opgericht in München door Erich en Helga Kellershals, Leopold Stiefel en Walter Gunz. Elektronica en witgoedproducten waren toen voornamelijk te koop in speciaalzaken. Het was dus tijd voor een nieuw alternatief. In 1993 is concurrent Saturn door Media Markt overgenomen. De leiding over de elektronicaketen is voornamelijk gedecentraliseerd. Ieder land heeft een eigen Media Markt-holding en is tevens zelfstandig opererend.

Media Markt is in veel landen actief, maar voornamelijk in Europa. Met meer dan 500 vestigingen, waarvan 23 in België en 30 in Nederland, kan Mediamarkt producten voor een goedkope prijs aanbieden. Zelfs in China heeft de Media Markt filialen geöpend. Wie benieuwd is naar de grootste vestiging van deze elektronicawinkel, kan eens een kijkje nemen in München. De vestiging daar heeft een oppervlakte van maar liefst 10.000 vierkante meter.

Media Markt werkt met een unieke formule: zo goedkoop mogelijk. Zodra je ergens anders hetzelfde product goedkoper vindt, krijg je het verschil direct terug. Dit noemen ze de Media Markt prijsbelofte. Je hoeft je overigens niet binnen 1 dag te melden wanneer jij een prijsverschil ontdekt hebt. De winkel geeft je daar 14 dagen de tijd voor. Media Markt legt dan ook de nadruk op een vaste lage prijs. Dit in combinatie met gratis en snelle levering en voldoende garanties en verzekeringen, zorgt ervoor dat Media Markt populair is onder zowel jongeren als ouderen.

Media Markt – de club

Heb je wel eens van de Media Markt club gehoord? Misschien niet, maar deze club bestaat wel degelijk en kan jou – wanneer je graag bij Media Markt gaat shoppen – de nodige voordeeltjes opleveren. En niet alleen aan de kassa. Zo maak je als lid altijd kans op leuke, unieke prijzen. Daarbij kun je als lid unieke bestellingen doen. Zo kon je in het verleden als eens Grand Prix VIP tickets bestellen. Uiteraard ben je tot niets verplicht.

Ook word je op de hoogte gebracht van de nieuwste producten en acties. Altijd handig als je graag zo snel mogelijk de nieuwste gadgets in handen hebt. Je wordt toegevoegd aan de gastenlijst voor speciale events en feestjes en je maakt iedere week én iedere maand kans op mooie geldprijzen. Daarnaast wordt iedere bestelling die je doet gratis bij je bezorgd. Het lidmaatschap van de Media Markt club is helemaal gratis, dus ook daar hoef je het niet voor te laten!

Media Markt – de leukste bespaardeals

MediaMarkt is een topper als het gaat om prijs-kwaliteit. Je vindt er altijd de beste producten voor de laagste prijs. Veel producten zijn tijdens Black Friday nóg gunstiger geprijsd. Je profiteert dan van enorm hoge kortingen. Vooral de Playstation Black Friday aanbiedingen moet je goed in de gaten houden. En dat niet alleen, het elektronicaconcern is de absolute nummer één in Nederland wanneer het gaat om het assortiment. De winkelketen staat garant voor een enorme keuze aan producten. De inkopers van MediaMarkt lopen dagelijks de nieuwste updates na en zorgen ervoor dat het nieuwste van het nieuwste zo snel mogelijk in de schappen ligt. Daarbij kun in je de winkel altijd de producten even testen, zodat je zeker weet dat je de deal van je leven sluit.

Nogal belangrijk wanneer je de deal van je leven aan het sluiten bent: de prijs. Nederlanders staan erom bekend liever geen cent teveel te betalen en we zijn daar trots op. Bij MediaMarkt begrijpen ze dat en daarom heeft het bedrijf de zogenaamde prijsbelofte geïntroduceerd. Iedere dag worden de eigen producten vergeleken met die van de concurrentie en de prijzen worden dagelijks aangepast. Mocht je in een andere winkel jouw nieuwe product dus voor een lagere prijs vinden, dan krijg je het verschil terug. Dit bedrag kun je tot 14 dagen na aankoop van je product claimen.

Omdat MediaMarkt zo graag met de prijzen stunt, is het overzicht al snel verloren. Gelukkig heeft Bespaardeals alle MediaMarkt actiecodes op een rij gezet. Op deze site vind je razendsnel alle huidige MediaMarkt kortingen, deals en cashback acties terug. MediaMarkt liefhebbers kunnen zich daarbij gratis inschrijven, zodat ze altijd als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwste koopjes. Misschien iets voor jou?