reclamefolderZo, je bent dus op zoek naar de folder van Lidl

Lidl is een Duits levensmiddelenbedrijf, met meer dan 8000 winkels verspreid over heel Europa. In 23 verschillende landen is de supermarktketen actief en uiteraard staan ook in Nederland de nodige Lidl-filialen.

Bij Lidl gaat het erom altijd de beste te willen zijn. Dat gebeurt door middel van goede kwaliteit en een lage prijs. Velen doen wel eens boodschappen bij de supermarkt. Het is zelfs zo dat ruim de helft van de bevolking hier zijn wekelijkse boodschappen haalt. Een unieke winkelformule, waarbij het draait om eenvoud en klantgerichtheid, zorgt ervoor dat Lidl aan de top staat. Natuurlijk draagt een kwalitatieve groente- en fruitafdeling hieraan bij. Tel erbij op dat Lidl de afgelopen jaren flink heeft geïnvesteerd in de kwaliteit van de producten. Lidl is allang niet meer een supermarkt waar je slechts ging winkelen om te besparen.

Lidl heeft een uitgebreid assortiment, dat onder andere bestaat uit levensmiddelen, elektronische apparaten, muziekinstrumenten, keukenaccessoires en kleding. De kwaliteit van een A-merk kun je hier verwachten voor de prijs van een budgetmerk.

Lidl aanbiedingen van deze week​


Lidl folder van vorige week


Lidl – de folder

Wekelijks komt er een nieuwe folder uit van Lidl. Deze folder vind je in de brievenbus, maar is ook op de website van de supermarkt te vinden. Hier vind je alle folders, die op dat moment nog geldig zijn. Lidl pakt flink uit met de reclamefolder. Het thema van de aanbiedingen wordt altijd aangepast op actuele gebeurtenissen, feesten of momenten. Zeker in de decembermaand pakt Lidl flink uit met sinterklaasacties, kerstaanbiedingen en inspiratie voor Oud en Nieuw. Niet alleen leuke aanbiedingen en acties staan in de folder, maar het blad wordt ook opgeleukt met behulp van foto’s en inspiratievolle afbeeldingen. Gerechten worden uitgelicht en de bijbehorende boodschappen staan in het krantje, zodat je meteen aan de slag kunt.

Naast leuke weekaanbiedingen vind je ook acties in de folder, die slechts op bepaalde dagen gelden. Dit staat altijd duidelijk vermeld in de folder. De aanbiedingen in de folder kunnen per regio verschillen. Op de website kun je zien met welke regio’s Lidl rekening houdt. Zo zie je meteen welke acties bij jou in de buurt gelden en welke producten je dus voordelig kunt kopen. Meestal komen deze aanbiedingen wel met elkaar overeen, maar af en toe vind je verschillende producten in het krantje.

Tot slot kun je ook voor een leuk magazine bij Lidl terecht. Ieder seizoen brengt Lidl een mooi magazine uit, waarin je de recepten voor dat jaar kunt ontdekken en waarin je leuke tips en trucs vindt.

Lidl – de geschiedenis

De winkels van Lidl vallen onder Lidl Stiftung & Co. GK. Het hoofdkantoor hiervan is in Neckarsulm gevestigd. Natuurlijk vind je ook hoofdkantoren in Nederland en België. Lidl is opgericht in 1930 onder leiding van Joseph Schwarz. Toendertijd heette de winkel nog niet Lidl, maar kreeg deze de naam Schwarz Lebensmittel-Sortimentgrosshandlung. Schwarz ging een samenwerking aan met een fruitgroothandel. Zijn zoon, Dieter Schwarz, ging een samenwerking aan met Ludwig Lidl voor een nieuwe discountformule. Zo ontstond de eerste Lidl in 1973, zoals we die nu kennen. Lidl groeide snel en is nu al vijf jaar op rij de beste supermarkt in groente en fruit. Doordat de supermarktketen met vaste boeren en telers werkt, kan de kwaliteit van groente en fruit flink verbeterd worden. Door rechtstreeks in te kopen bij de boeren en telers, zorgt Lidl ervoor dat er zowel tijd als geld bespaard wordt. En dat merk je natuurlijk aan de lage prijzen in de winkel. Zeker wanneer alles razendsnel in de schappen ligt.

Lidl – het assortiment

Bij Lidl kom je niet alleen voor je dagelijkse boodschappen. Natuurlijk ga je wel voor je dagelijkse boodschappen naar Lidl, maar er is zoveel meer! Naast de groenten, fruit, kaas, melk, brood en hagelslag vind je bij Lidl vrijwel alles waar je eerst nog voor naar een andere winkel moest. Je kunt hier nieuwe acties vinden, recepten, fashion, reizen en noem maar op.

Heren of damesmode? Geen probleem bij Lidl. Of je nu voor zomer, winter, herfst of lentekleding shopt, bij Lidl kun je dat gewoon vinden. De winkel heeft regelmatig nieuwe artikelen op voorraad die je ook nog eens voor dat echte Lidl-prijsje kunt ophalen. Nieuwe schoenen, een nieuwe trui of een zomerjurkje; bij Lidl ga je zeker slagen. Tel daarbij andere producten als elektronica of huishoudelijke artikelen en je weet zeker dat je nooit meer naar een andere winkel hoeft! Iedere week vind je weer nieuwe, verrassende aanbiedingen.

Daarbij wordt de supermarktklant natuurlijk niet vergeten. Het assortiment van Lidl is één van de breedste in Nederland. Waar je er jaren geleden nog slechts eigen merken en B-merken vond, is het aanbod nu ook uitgebreid met de beste merken. En nog altijd goedkoper dan in andere winkels. Extra leuk zijn de speciale thema-weken waarin vaak een land centraal staat. Zo heb je bijvoorbeeld de Italië-weken, waarin de pizza’s, lasagne en verschillende pasta’s voor bodemprijzen over de toonbank gaan. Of de Griekse weken, waarin juist de souvlaki en gyros flink zijn afgeprijsd.