Hoogvliet Nederland reclamefolder onlineZo, je bent dus op zoek naar de folder van Hoogvliet?

De Hoogvliet is een supermarktketen die voornamelijk gevestigd is in het westen van Nederland. De supermarkt staat bekend om de goedkope prijzen en een breed assortiment. De supermarkt verkoopt niet alleen kwalitatief goede producten, maar staat ook bekend om de vriendelijkheid van de medewerkers en het gemak voor de consument. De supermarkt denkt vaak met de klant mee en daardoor kun je ook vaak leuke recepten vinden in de folder.

Het is tegenwoordig niet alleen mogelijk om boodschappen te doen in de supermarkt zelf. De klanten kunnen tegenwoordig ook online hun boodschappen bestellen. Deze boodschappen worden vervolgens bij hen thuisbezorgd. Op deze manier kan de supermarkt haar klanten helpen het leven te vergemakkelijken. Uiteraard komen er extra kosten kijken bij de bezorgservice, maar deze zijn nog altijd laag omdat betaalbare producten hoog in het vaandel staan bij de supermarktketen.

Hoogvliet aanbiedingen van deze week​


Hoogvliet brochure voor volgende week


Hoogvliet folder van vorige week


Hoogvliet – de reclamefolder

De Hoogvliet brengt iedere week een nieuwe folder uit. In de folders staan aanbiedingen en acties die gericht zijn op het huidige assortiment. De folders worden bij de mensen thuisbezorgd, maar kunnen ook online worden bekeken op de website van de supermarktketen. Ook worden de klanten bereikt via de speciale Hoogvliet app. Deze app is geschikt voor telefoons met Android of iOS. Daarnaast kunnen de klanten zich op de website ook inschrijven voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief kunnen de klanten ook de nieuwste aanbiedingen en acties van de supermarkt vinden. Ook wordt er in de nieuwsbrief informatie gegeven over de laatste nieuwtjes omtrent de supermarktketen.

Hoogvliet – de geschiedenis van de supermarkt

De supermarktketen opende haar eerste supermarkt in 1968. De eerste vestiging werd geopend in het Westland. De winkel begon haar eerste vestiging met de ‘Cash-n-Carry’ formule. Deze formule komt oorspronkelijk uit Duitsland en staat voor het goedkoop aanbieden van producten. De supermarkt koopt met behulp van deze formule groot in, waardoor de producten goedkoop kunnen worden aangeboden. De formule zorgde voor het succes van Hoogvliet, en dit is dan ook de reden geweest dat de Hoogvliet meerdere vestigingen heeft kunnen openen.
reclamefolder
De winkel heeft in 45 jaar tijd veel veranderingen doorgevoerd. De goedkope prijzen van de producten zijn echter altijd gebleven, waardoor de slogan in de loop der jaren ongewijzigd is gebleven. De slogan van de winkelketen luidt ‘bewezen de goedkoopste’. Ook zijn er, naast de goedkope prijzen, andere unique selling points waar de supermarkt zich op richt. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan daarnaast ook hoog in het vaandel bij de Nederlandse supermarkt. De producten zijn van goede kwaliteit en de klanten worden altijd netjes geholpen door de medewerkers van Hoogvliet.

Hoogvliet – wat verkopen ze?

De Hoogvliet verkoopt, net als andere supermarkten, voedingsmiddelen, beautyproducten en huishoudelijke producten. In het assortiment kunnen verse producten worden gevonden en klanten kunnen bij de supermarkt ook terecht voor houdbare producten. De supermarkt heeft voornamelijk vestigingen in het westen van Nederland en richt zich op vijf unique selling points. De USP’s van de supermarktketen zijn kwaliteit van de producten, goedkope prijzen, vriendelijkheid van de medewerkers, gemak voor de consument en verantwoordelijke producten voor de consument. De producten van de supermarkt zijn goed geprijsd en de supermarkt wil haar klanten zo goed mogelijk van dienst zijn.

Hoogvliet – een inspiratie voor iedere kok

Bij Hoogvliet adviseren ze je graag over de ‘maaltijd van vanavond’. Hoe vaak breek jij je hersens wel niet over de vraag wat er vanavond op tafel komt? Een beetje hulp daarbij kan nooit kwaad en bij Hoogvliet kun je die hulp vinden. Dagelijks kun je daar nieuwe recepten vinden. Soms een simpele, maar verrassende pasta. En soms word de kok in je iets harder aan het werk gezet. Welk recept jij kiest, dat is natuurlijk helemaal aan jou. Soms heb je simpelweg ook niet de tijd om uitgebreid te koken. Maar voor ieder wat wils en de recepten zijn vaak heerlijk.

Hoogvliet – verschillende acties

Bij Hoogvliet kun je verschillende acties verwachten. Boodschappen doen wordt immers een stuk leuker wanneer er iets te sparen of te winnen valt. En voor spaar- en win acties zit je bij Hoogvliet zeker goed. Het is één van de meest actieve supermarkten wanneer het gaat om winnen en sparen! Vaak gaat dat in combinatie met de aankoop van producten uit de winkel. Zo kun je soms bij aankoop van een bepaald product direct meespelen voor een mooie prijs. En soms is het meteen prijs. Zo krijg je regelmatig gratis producten wanneer je de spaarzegels op de kassabon spaart. Het leuke is dat er altijd verschillende acties tegelijk lopen en dat je dus gewoon kunt kiezen voor welke prijs jij wilt gaan. Daarnaast zijn de acties maar beperkte tijd geldig, dus wanneer er niets voor jou bij zit, spaar je gewoon door voor de volgende actieperiode.