OranjeLeeuwinnen: spaar nu het gehele WK vrouwenelftal!Heb jij alle OranjeLeeuwinnen al verzameld? Je hebt namelijk nog maar tot 7 juli de kans om alle 16 verschillende leeuwinnen te sparen bij Blokker.

De Oranjekoorts lijkt nu echt te zijn losgebarsten... Het Nederlands vrouwenelftal heeft zich tot de beste vier landen ter wereld weten te schieten! En wie weet wat er nog meer in het vat zit in tijdens het WK in Frankrijk. Zal Nederland na het winnen van het EK in 2017 nu ook de wereldtitel voor het eerst gaan veroveren?

Je krijgt een OranjeLeeuwin bij elke aankoop van minimaal 10 euro. Bij online kopen ontvang je een voucher. De voucher kun je vervolgens in de winkel inwisselen. Heb je er één dubbel? Dat is geen probleem, want je kunt bij de Ruil&recycle kom in de winkel eenvoudig ruilen. Zo krijg jij de mogelijkheid om je eigen complete vrouwenelftal samen te stellen!

De speeltjes worden voorzien van een dubbelzijdige plakstrip, waarmee je de poppetjes eenvoudig kunt bevestigen. Leuk voor op je fiets, broodtrommel of op je beeldscherm.Maar er zijn nog meer leuke opties! Wat dacht je van een sleutelhanger waar je je favoriete speler op kunt klikken?

Je kunt nu ook tijdelijk het WK tafelvoetbalspel aanschaffen van 59,99 voor maar 30. En het leuke is dat je de OranjeLeeuwinnen kunt gebruiken als speelpoppetjes in het spel. Zo kun je met je favoriete spelers spelen! Denk bijvoorbeeld aan Vivianne Miedema, Shanice van den Sanden of Lieke Martens (beste speelster van de wereld in 2017).

Wacht dus niet langer en maak je collectie compleet. Wellicht worden dit later wel unieke exemplaren als Nederland de hoofdprijs mee naar huis neemt!