Wat verwachten we van Black Friday 2021?De hype die vanuit de Verenigde Staten naar ons is overgewaaid, komt ook dit jaar weer onze kant op. We hebben het natuurlijk over Black Friday, oftewel zwarte vrijdag. Black Friday is de vierde vrijdag in november en valt op de dag na Thanksgiving. Zwarte vrijdag is het ideale moment om alvast na te denken over je inkopen voor de aankomende feestdagen. Maar ook voor andere koopjes zit je op deze dag goed. Veel merken adverteren met flinke kortingen en grootse aanbiedingen. Zowel de fysieke winkels als de online webshops doen mee. Een goed moment dus om eindelijk eens dat koffieapparaat van je dromen te kopen of wat dacht je van een grotere televisie? Een ding is zeker, de Black Friday aanbiedingen 2021 staan weer voor je klaar!

Zeg je Black Friday, dan zeg je elektronica!

Bij Black Friday denk je natuurlijk direct aan goedkoop de nieuwste gadgets scoren van je favoriete merken. Een mooie nieuwe smartphone, een extra moderne spiegelreflexcamera of de laatste generatie muziekspelers. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is een Black Friday deal te vinden. Maar wist je dat steeds meer verschillende soorten winkels en webshops mee doen met Black Friday? Zelfs in de supermarkten kun je tegenwoordig zwarte vrijdag aanbiedingen vinden. Steeds meer bekende fashion merken geven ook Black Friday kortingen op hun collectie. Maar ook diverse reisorganisaties, vliegtickets en entreekaartjes voor attractieparken doen mee aan de feestvreugde. Elk jaar komen er weer meer en meer deelnemers bij. Dus wil je binnenkort wat shoppen? Kijk dan eerst goed naar Black Friday kortingscodes. Zo betaal je nooit te veel!

Black weekends of hele weken?

Een andere trend die ieder jaar aan terrein wint, is de Black Friday weekenden of zelfs de Black Friday week. Zo heb je niet alleen op de bewuste vrijdag kans om de grootste aanbiedingen te shoppen, maar kun je het hele weekend voordeel meepakken. Wel makkelijk zo als je zelf moet werken op Black Friday bijvoorbeeld! Sommige winkels rekken het zelfs zo ver dat de aanbiedingen vanaf de week voor Black Friday tot de week na Black Friday duren. Zo kun je mooi nog een nachtje slapen over die wat duurdere aankoop die je overweegt… Maar onthoud wel, op is vaak echt op tijdens de Black Friday gekte. Winkels gebruiken Black Friday om weer ruimte in hun magazijn te creëren en bieden bepaalde extreme acties vaak maar in beperkte oplage aan. Dus wees er op tijd bij als je een bepaald koopje in je hoofd hebt die je wilt meepakken! Expert tip: zet eventueel je wekker zodat je niet misgrijpt en je favoriete aanbieding al om middennacht kunt veilig stellen. Als je misgrijpt zou dat jammer zijn toch?

Van winkels bestormen tot aan oververhitte laptops.

Vanwege de coronapandemie is het goed mogelijk dat Black Friday er dit jaar iets anders uit komt te zien. In veel fysieke winkels kunnen nog maar een beperkt aantal klanten terecht of moet je nog bepaalde tijdsvakken reserveren. Terwijl Black Friday deals vaak juist grote groepen mensen aantrekt, is dat nu natuurlijk minder verstandig. Gelukkig hebben vrijwel alle grote merken en winkels ook een goede webwinkel. Daar kun je veilig vanachter je laptop of mobiel comfortabel en op afstand al je favoriete koopjes scoren op welk moment dan ook! ’s Nachts je favoriete outfit samenstellen en scoren? Dat is online geen enkel probleem! Nog snel even een tof cadeau scoren voor je lief die binnenkort jarig is? Zo gedaan! Weet jij al waar je het eerste op wilt besparen?