Zo, je bent dus op zoek naar de folder van de Etos?

Etos is een zeer bekende drogisterijketen in Nederland. De winkel is al jarenlang in de Nederlandse winkelstraten te vinden. Etos bestaat al sinds 1918. Het assortiment in de winkel bestaat voornamelijk uit gezondheids- en beautyproducten, maar ook lichaamsverzorging beslaat een deel van de schappen. De Etos is dan ook een zeer populaire winkel onder vrouwen van alle leeftijden. Maar ook mannen zijn meer en meer in de Etos te vinden.

Daarnaast heeft Etos verschillende babyproducten in de aanbieding, waardoor ook veel (jonge) ouders de weg naar Etos weten te vinden. Etos biedt niet alleen verschillende merken babyvoeding, maar heeft zelfs een eigen merk. Vrijwel alle producten van Etos worden gepresenteerd in een A-merk variant en een eigen variant. Etos nam eind 2016 verschillende DA-filialen over en breidde uit naar ruim 500 filialen, verspreid over heel Nederland. Het werd daarmee de grootste drogisterij van Nederland.

Etos is een gevestigde naam in heel Nederland. Het ruimte assortiment en vooral het eigen merk, geven de winkelketen identiteit en staan aan de basis van de succesformule die al zo’n honderd jaar werkt. Wat heeft Etos zoal in het rijke assortiment? Feitelijk kun je het aanbod indelen in vier categorieën:

Beauty: Etos heeft een behoorlijk groot beauty-aanbod. Je kunt er producten vinden als nagellak en verschillende soorten make-up. Er is op de website echter veel meer te vinden. Bijvoorbeeld de leukste beauty-hacks. Je leest hier hoe je producten ook op een andere manier kunt gebruiken. Wist je bijvoorbeeld dat je met de Etos vaseline ook gemakkelijk mascara kunt verwijderen? Deze, en veel meer andere tips, kun je vinden onder ‘hacks’. Ook kun je er terecht voor de leukste en meest handige tips omtrent make-up. Hoe breng je je lippenstift op de juiste manier aan? Vind alle vragen en antwoorden op de website.

Verzorging: Ook kun je terecht bij Etos voor verschillende verzorgingsproducten. Of het nu voor haarverzorging, huidverzorging of mondverzorging is. Etos heeft het juiste product bij ieder vraagstuk. Ook in deze categorie kun je terecht voor de beste tips en het antwoord op de meestgesteldevragen. Daarnaast kun je als vrouw terecht onder ‘vrouwenzaken’. Hier vind je antwoord op zaken waar je alleen als vrouw mee te maken krijgt. Vind er verschillende adviezen en aanbevolen producten.

Gezond: Iedereen wil graag gezond zijn. Gelukkig kun je er deels zelf iets aan doen. En om het belang van een goede gezondheid onder de aandacht te brengen, heeft Etos er een categorie aan gewijd. Je vindt hier het antwoord op verschillende gezondheidsvragen. Heb je bijvoorbeeld last van hooikoorts, of griep of verkoudheid, dan kun je hier terecht voor tips en de juiste producten. Ook wanneer je graag wilt afvallen of net serieus bent begonnen met sporten, vind je hier tips en bijbehorende producten.

Mama en kind: Tot slot vind je hier de leukste en meest handige producten voor zowel mama als kind. Deze pagina staat vooral in het teken van cadeautjes. Je kunt er bijvoorbeeld het babyboek aanvragen of een zwangerbox. Ook is er een gratis babybox te krijgen. Natuurlijk kun je er verschillende tips vinden met betrekking tot jouw kleine trots en zijn er bijvoorbeeld luiers, voedingsproducten en tissues te koop bij Etos.

Etos aanbiedingen van deze week​


Etos folder van vorige week


Etos – de reclamefolder

Natuurlijk brengt Etos je wekelijks op de hoogte van alle acties, stuntprijzen en thema-aanbiedingen. Etos pakt regelmatig uit met hoge kortingen op bijvoorbeeld het eigen merk of één van de A-merken die ze aanbieden. Maar ook acties als ‘1+1 gratis’ worden bij Etos regelmatig gevoerd. Rondom de feestdagen – of speciale dagen als Valentijnsdag – heeft Etos vaak mooie aanbiedingen om snel van te profiteren. Daardoor is het zeer de moeite waard om de Etos-folder in de gaten te houden. Zeker wanneer je net ouder bent geworden van een baby is het de leuk om de folder wekelijks te bekijken. Etos heeft regelmatig aanbiedingen en cadeautjes voor ouders en kind.

Etos – de geschiedenis

reclamefoldersDe geschiedenis van Etos gaat ver terug. De winkelketen bestaat immers als sinds 1919. Etos staat voor Eendracht, Toewijding, Overleg en Samenwerking en een grappig feitje is dat de eerste winkelmedewerkers in de filialen verpleegkundigen waren. In 1931 werd Etos geprivatiseerd en sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Ahold. Tussen 1960 en 1970 hield Etos een heuse monopoliepositie in Eindhoven. Nog altijd is het bedrijf een kruidenier van formaat, met meer dan 5.000 werknemers verspreid over het hele land – en tegenwoordig zijn er zelfs filialen in het buitenland te vinden.

Tegenwoordig werkt Etos hard aan een restyling. Een fris logo en allerlei nieuwe producten en natuurlijk was er de overname van vele filialen van één van de grote concurrenten van de afgelopen jaren: DA. Het zal de positie van Etos er alleen maar sterker op maken. In 2015 werd de drogisterijketen nog uitgeroepen tot Beste Drogist van Nederland, door een GfK onderzoekspanel. Het was de vijfde keer dat Etos deze prijs in ontvangst mocht nemen.