Zo, je bent dus op zoek naar de folder van Intratuin?

De Intratuin is niet slechts een tuincentrum, maar voor veel mensen ook een dagje uit. Vele families plannen een middag in het weekend om eens een tijdje in de Intratuin te gaan kijken. Inspiratie op te doen voor de tuin, maar ook om ideeën op te doen voor het groen binnen de vier muren van het huis. De sfeer binnen én buiten te verhogen. En daar is Intratuin een specialist in.

Intratuin biedt onder meer kamerplanten, tuinplanten, binnen- en buitenpotten en alles voor je tuin en terras. zoals meubels, partytenten en kussens. Maar ook voor huiskamersfeer kun je prima bij Intratuin terecht. Van kaarsen tot vloerkleden. Van hanglampen tot servies. Je kunt het vinden bij dit winkelcentrum. In veel Intratuin vestigingen kun je daarnaast een café vinden voor een lekker kopje koffie. Zo biedt Intratuin een uniek dagje uit!

Intratuin aanbiedingen van deze week​


Intratuin folder van vorige week


Intratuin – folder

De folder van Intratuin ademt wat het bedrijf wil zijn: uniek en groen. Niet alleen vind je de nieuwste aanbiedingen in de folder, ook staat de folder boordevol informatie, weetjes en tips. Daarnaast heeft Intratuin regelmatig acties die het bedrijf in de folder introduceert. De folder komt wekelijks uit en nodigt absoluut uit één van de tuincentra te bezoeken. Wat eveneens leuk is, is dat je niet het idee hebt dat je een folder in je handen hebt. De Intratuin reclamefolder doet meer aan als een soort mini inspiratiemagazine waar je vooral ideeën op kunt doen. Wat jij met die ideeën doet, mag je uiteraard zelf bepalen, maar grote kans dat Intrauin je kan helpen om je plannen in realiteit om te zetten.

Intratuin

Wat Intratuin tot een leuke middag uit maakt is het ruime aanbod. En dan vooral de spulletjes die je slechts bij de Intratuin kunt krijgen. Hier geen standaard aanbod van saaie plantenbakken, standaard schilderijtjes of servies. Bij Intratuin hebben ze unieke collecties, met unieke vormen en kleuren. Speciaal voor de mensen die iets leuks willen maken van hun woonkamer of tuin.

Vooral de tuinvariatie is enorm. Daar is Intratuin groot mee geworden. Of je nu een moestuin wilt beginnen of op zoek bent naar vaste of éénjarige planten. Voor beginnende tuiniers en voor ervaren tuiniers is er voldoende te vinden. Intratuin biedt een scala aan oplossingen en een sterk punt van het bedrijf is dat het medewerkers in dienst heeft die weten waar ze over praten. Vaak komen ze met een aanvulling op wat je al in gedachten had of kunnen ze je overtuigen van een andere aanpak.

Hoe dit is begonnen? Met de fusie van tien verschillende tuincentra. Dat was in 1980. Deze tuincentra besloten te profiteren van een gezamenlijke inkoop en zo was Intratuin geboren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de absolute nummer één in Nederland. Ook in België heeft het tuincentrum al plannen. Daar staan inmiddels enkele vestigingen, evenals in Duitsland. Alle Intratuin filialen samen zijn goed voor bijna 100 voetbalvelden aan tuin- en wooninspiratie!

Intratuin – een dagje uit

Zeker een sterk punt van Intratuin is het feit dat het shoppen niet voelt als shoppen. Niet veel mensen gaan met tegenzin naar Intratuin. Dit heeft de winkel voor elkaar gekregen door in meerdere vestigingen horeca-gedeeltes in te richten, waar klanten na of tijdens het shoppen nog even iets kunnen eten of drinken. En toch blijft Intratuin altijd trouw aan zijn roots. Het groen voert altijd de boventoon.

Intratuin is door al het succes uitgegroeid tot marktleider in Nederland en verovert langzaam maar zeker ook Belgische harten. Er zijn inmiddels vijf Belgische vestigingen geopend, maar dit steekt nog schraal af tegen het aantal Nederlandse vestigingen. In Nederland is het aantal opgelopen tot zestig. In Duiven en Halsteren staan twee grote filialen, maar Intratuin is vrijwel over het hele land te vinden. In enkele vestigingen wordt daarnaast dagelijks vers bloemwerk gemaakt.

Intratuin – het Tuincafé

Doordat Intratuin meer en meer ging aanbieden werd het tuincentrum niet slechts een winkel, maar een dagje uit. Veel mensen komen ‘s ochtends binnen en vermaken zich gerust een paar uurtjes tussen al het moois. En wat is er dan lekkerder dan een goede kop koffie met iets lekkers tussendoor? Zo dacht Intratuin ook en dit resulteerde in het Tuincafé. Inmiddels hebben bijna alle vestigingen van Intratuin een eigen restaurant.

Je kunt daar bijvoorbeeld een goed ontbijt scoren voor je je zoektocht naar leuke producten gaat starten. Maar voor een kop koffie met iets lekkers zit je er ook goed. Iedere drie maanden past Intratuin het aanbod aan. Zo kun je vers fruit verwachten in het voorjaar en warm appelgebak in de winter. En wat te denken van een High Tea? Wanneer je minimaal twee dagen van tevoren reserveert kun je in dit gezellig tuincentrum een gezellige High Tea houden met allerlei Engelse specialiteiten, belegde minibroodjes en zoete en hartige snacks.