Nederland reclamefolder onlineZo, je bent dus op zoek naar de folder van Jumbo?

De goedkoopste supermarkt, dat is wat supermarktketen Jumbo belooft. Deze welbekende supermarktketen springt in het oog met opvallende kleuren. Niet alleen de winkels zelf vallen goed op door het gebruik van geel, maar ook op televisie zien we regelmatig spotjes voorbij komen. De kreet ‘’Hallo Jumbo’’ is dan ook niet meer uit onze gedachten weg te denken.

Jumbo zorgt voor service met een glimlach. Lage prijzen in combinatie met een goede service zorgen voor 100% klanttevredenheid. Deze Nederlandse supermarktketen heeft een uitgebreid assortiment dat bestaat uit diverse A-merken en natuurlijk ook een hoop eigen merken. Je vindt hier maar liefst 32.000 verschillende producten in het schap.

En staat er alsnog jouw favoriete product niet tussen? Jumbo zorgt ervoor dat het artikel binnen twee weken weer voorradig is. De versafdelingen van deze supermarkt blinken uit. Alle groenten en fruit zijn van een goede kwaliteit. Ook de bakkerij en devleeswaren van de Jumbo zijn uitstekend.

Jumbo aanbiedingen van deze week​


Jumbo brochure voor volgende week


Jumbo folder van vorige week


Jumbo – aanbiedingen uit de reclamefolder

Jumbo komt wekelijks met een reclamefolder, waarin scherpe aanbiedingen staan en leuke spaaracties. Deze folder ontvang je iedere week in de brievenbus, maar het is ook mogelijk om de folder digitaal in te kijken op de website van Jumbo. Mocht je de papieren versie zijn vergeten, dan kun je altijd nog snel even online kijken welke aanbiedingen er deze week gelden. In de reclamefolder van Jumbo vind je leuke deals en hoge kortingen. Er wordt iedere week van alles afgeprijsd, waardoor je elke week een gevarieerd aanbod hebt. Vleeswaren, brood, zuivelproducten en vele andere voedingsmiddelen worden volop afgeprijsd. En daarnaast vind je tevens ook diverse schoonmaakartikelen, beautyproducten en alcoholische dranken in de folder terug.

Niet alleen de folder komt met leuke aanbiedingen. Ook op de website van Jumbo zelf vind je voordelige acties en originele acties. Naast reguliere acties en aanbiedingen speelt Jumbo ook in op tradities en speciale feestdagen. Zo vind je bijvoorbeeld in de decembermaand producten en acties die te maken hebben met Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw. Met pasen staan de chocolade paashazen en eitjes al klaar en ook met halloween vind je diverse pompoenen en leuke gerechten terug op de site. Uiteraard kun je rondom de kerstperiode de leukste kerstartikelen en hapjes vinden en word je geïnspireerd het beste uit jezelf te halen voor de kerstmaaltijd!

Jumbo – hoe de supermarkt is ontstaan

Jumbo bestaat al vele jaren. Met meer dan 90 jaar ervaring als een echt familiebedrijf heeft de Jumbo een actieve geschiedenis. De roots van het bedrijf liggen in Veghel. Hier heeft Johan van Eerd in 1921 de supermarkt opgericht. Verschillende reizen door Amerika zorgen ervoor dat hij zich sterk maakte voor de ontwikkeling van zelfbedieningszaken en supermarkten. De supermarkt werd toen nog niet Jumbo genoemd. Dat gebeurde pas in 1956, toen Karel van Eerd de supermarkt van zijn oom overnam.

Jumbo focust zich nu vooral op de zeven zekerheden. Deze zekerheden spelen in op veel voorkomende ergernissen van klanten. Erg handig bedacht natuurlijk. Geld en kwaliteit spelen een grote rol. Jumbo zorgt voor harde garanties door te zorgen voor een groot assortiment en een super service. De klant staat centraal en dit blijkt een groot succes te zijn. In 2009 heeft Jumbo supermarktketen Super de Boer deels overgenomen, waarna in 2012 ook de C1000 werd toegevoegd aan het concern. Dit zorgt ervoor dat Jumbo met ruim 400 winkels het tweede supermarktbedrijf van Nederland is. Winkels van Jumbo kun je dan ook vinden over het hele land. Je zit vrijwel nergens in het land meer dan een kwartiertje rijden van een Jumbo winkel af.

Jumbo – de zeven zekerheden

Jumbo heeft een principe ontdekt waarmee het klanten gegarandeerd tevreden stelt: de zeven zekerheden. Wat zijn ze precies en wat betekenen ze voor jou als klant?

  • Euro’s goedkoper: je krijgt gegarandeerd de laagste prijs bij Jumbo. Vind je het product toch elders goedkoper? Dan krijg je je geld gewoon terug en het product dus gratis!
  • Service met een glimlach: bij Jumbo garanderen ze de beste service. In ieder filiaal kun je dus rekenen op een vriendelijk team aan klantenmedewerkers.
  • Voor al je boodschappen: supermarkt Jumbo claimt het grootste assortiment te hebben. Dus wanneer ze iets niet hebben, zorgen ze voor een alternatief of nemen ze het artikel op in het assortiment.
  • Vers is vers: alle versproducten worden zorgvuldig geselecteerd. Wanneer jij een product ontdekt waarvan op die dag de geldigheidsdatum verstrijkt, dan krijg je het product gratis mee!
  • Vlot winkelen: een halfuur in de rij staan? Bij Jumbo hebben ze de regel: wanneer jij de vierde wachtende in de rij bent, krijg jij je boodschappen gratis!
  • Niet tevreden? Geld terug: dit spreekt voor zich. Je kunt er echter ook voor kiezen een vervangend product te accepteren.
  • Jouw wensen centraal: ze zijn bij Jumbo altijd benieuwd naar jouw mening. Zo kunnen ze de service altijd verbeteren.