Zo, je bent dus op zoek naar de folder van Karwei?

Karwei is bekend van één van de bekendste reclameslogans van de afgelopen jaren: ‘Geen punt bij Karwei’. Je hebt ‘m ongetwijfeld wel eens gehoord. In deze bouwmarktformule van formaat vind je een ongekend assortiment voor het huis én de tuin. Hier kun je terecht voor bijvoorbeeld meubelen, raamdecoratie, verlichting en vloeren. De winkel heeft filialen over het hele land en houdt zich veel bezig met wooninspiratie. Voor leuke ideeën kun je dus ook bij Karwei. Uiteraard kun je er ook de materialen vinden die nodig zijn om de ideeën echt vorm te geven.

Naast bouwmaterialen kun je ook voor bijvoorbeeld deuren, gereedschap en elektra terecht bij Karwei. Wat dat betreft is het een allround bouwmarkt geworden die in vele behoeften voorziet. Door het brede assortiment is Karwei een van de populairste bestemmingen voor klussers. Ook de gunstige prijs trekt veel mensen richting deze klusgigant.

Karwei aanbiedingen van deze week​


Karwei – de folder

De folder van Karwei is altijd van formaat en staat boordevol interessante aanbiedingen. Vaak heeft het bedrijf mooie acties waarbij fikse kortingen worden gegeven op de verschillende producten.Ook heeft Karwei een nieuwsbrief waarmee de echte bouwfanaten wekelijks op de hoogte worden gehouden van alles wat er in de winkel speelt.Je kunt je hiervoor simpelweg aanmelden op de website van Karwei.

Karwei focust zich met de folder op inspiratie. Het doorgeven van ideeën. Vooral decoratie speelt een grote rol in de folders van Karwei. Mensen worden aangemoedigd iets van hun huis te maken en Karwei geeft ze hiervoor de nodige handvatten, onder meer in de folder. Dat deze folder gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het feit dat Karwei onlangs de oeuvreprijs won voor beste reclamefolder! De jury prees de reclamefolder van Karwei voor de consistente communicatie. De folder inspireert en informeert, vonden de juryleden. Daarnaast werd de folder een lust voor het oog genoemd.

Karwei – klantgemak

Bij Karwei staat het klantgemak altijd voorop. Het is één van de kwaliteiten van Karwei waardoor mensen niet alleen de bouwmarkt bezoeken, maar daar ook regelmatig terugkeren. Vele huizen en tuinen in Nederland zijn bijna volledig aangekleed door Karwei. Of dit nu de vloer is of het behang, er zijn bijna altijd Karwei-invloeden te vinden in de Nederlandse huiskamer. Wanneer je denkt aan woonaccessoires, denk je aan Karwei.

Misschien komt dat ook wel doordat Karwei zoveel energie steekt in de beleving van de klant. Karwei is geen winkel waar je een paar planken hout gaat halen en ze in de auto laadt. Bij Karwei doe je inspiratie op. Wat ga je precies met de planken doen en waar kun je ze eventueel nog meer voor gebruiken? Karwei roept de klanten op met ideeën te komen en deelt deze ideeën ook op bijvoorbeeld de website.

Karwei – het assortiment

Wat kun je zoals halen bij Karwei? Het assortiment van Karwei is veel uitgebreider dan mensen doorgaans denken. Veel mensen weten immers wel dat mensen hout en ijzerwaren bij Karwei kunnen vinden en ook voor vloeren of verf ga je naar Karwei. Maar wist je dat Karwei ook fietsen verkoopt? Of dat je er verschillende soorten van zonwering kunt vinden? En dat je er allerlei meubilair kunt vinden voor in je woonkamer of slaapkamer? Karwei heeft het assortiment flink uitgebreid in de afgelopen jaren. Je kunt er dus terecht voor een hele woonbeleving. Niet te vergeten dat je ook voor adviezen rondom reparaties bij Karwei terecht kunt. Heb jij dus schade aan je kast of bank en wil je weten hoe je deze weer kunt opknappen? Loop dan gerust eens bij deze bouwmarkt naar binnen.

Karwei – de geschiedenis

Karwei vierde in 2015 het 40-jarige jubileum. Dat betekent dat Karwei in 1975 – als franchiseformule – de deuren opende. De franchisegever is Intergamma. Karwei groeide vanaf de oprichting al snel als kool en in 2000 waren er al 81 Karwei-vestigingen. In 2015 was dat aantal gestegen tot 136. Karwei is nu één van de grootste bouwmarktformules van Nederland. Voornamelijk doe-het-zelvers weten de weg naar Gamma te vinden.

Karwei is een grote naam op het gebied van jouw woning en tuin. Of je nu net een nieuwe woning gekocht hebt, of je op zoek bent naar een nieuwe look voor je woning, gebaseerd op het seizoen en de laatste trends. Karwei staat bekend om zijn milieuvriendelijke producten en vermogen om met de klant mee te denken. Zo zijn er inspiratievideo’s te vinden op de website en is er zelfs een gratis blad beschikbaar.

Dus of je nu een huis wilt kopen of al jarenlang een huis hebt en je gewoon op zoek bent naar een verfrissende look: bij Karwei vind je zeker wat je zoekt. Voor iedere kamer én de tuin de leukste ideeën voor een mooie prijs. En zelfs wanneer je op vakantie gaat, kun je bij Karwei terecht voor je campingspullen. Dat is dus geen punt. Bij Karwei.