Zo, je bent dus op zoek naar de folder van de PLUS?

‘Goed eten, daar houden we van’, zo luidt sinds 2016 de slogan van PLUS. En die slogan maakt de supermarkt graag waar.

Deze supermarkt focust zich meer en meer op het lekkerste van het lekkerste. Op gezonde voeding, maar vooral lekkere voeding. En daar komen tegenwoordig ook wijnen bij. PLUS staat immers bekend om de uitstekende wijnen. Zo werd de supermarkt meerdere keren uitgeroepen tot beste wijnsupermarkt van Nederland. Een supermarkt voor de liefhebber dus!

Maar ook andere producten scoren goed, zoals de versproducten. Deze zijn altijd van hoge kwaliteit en trekken veel klanten naar de winkels. PLUS klanten gaan dan ook vaak zeer bewust naar deze supermarkt.

Plus is een populaire supermarkt in Nederland met een groot aanbod aan producten en een prima service. Tel daar de leuke spaar- en winacties bij op en je hebt een formule voor een top supermarkt!

PLUS aanbiedingen van deze week​


PLUS brochure voor volgende week


PLUS folder van vorige week


PLUS – de folder

PLUS brengt iedere week een folder uit die bol staat van de aanbiedingen. PLUS heeft regelmatig kortingen die de moeite waard zijn, zoals 1+1 gratis of kortingen van 50%. PLUS garandeert zelfs dat het de producten voor de laagste prijs aanbiedt. Ga dus snel kijken of er iets voor jou bij zit! Ook wanneer je liever niet naar de winkel gaat – of daar simpelweg geen tijd voor hebt – is er geen reden voor paniek. Je bestelt bij PLUS immers simpel online. Heb je trouwens ook de PLUS app al geïnstalleerd? Je blijft hierdoor nog beter op de hoogte en spaart sneller voor leuke kortingen.

PLUS – nog altijd in opkomst

PLUS is nog altijd een naam in opkomst. Van oudsher heeft het niet de naam van die bijvoorbeeld Albert Heijn in de jaren heeft opgebouwd, maar dat betekent niet dat PLUS zich daarbij neerlegt. De supermarkt timmert stevig aan de weg en is uitgegroeid tot een landelijk begrip. Vele mensen doen inmiddels dagelijks boodschappen bij de PLUS en de supermarkt is te vinden in zowel grote steden als kleinere dorpen. Zo houdt PLUS de binding met de klant en is het een supermarkt waar persoonlijke service centraal staat.

PLUS – de historie

De geschiedenis van PLUS gaat – zoals gezegd – niet zover terug als die van de Albert Heijn. In 1988 werd de Plusmarkt opgericht, als onderdeel van de Sperwer-groep. PLUS is daar nog steeds onderdeel van, al ging de winkelformule vanaf 2001 simpelweg PLUS heten.

reclamefolderDe winkelformule wordt gevormd door meer dan tweehonderd zelfstandige ondernemers, goed voor nu meer dan 250 supermarkten, verspreid over het hele land. De distributie wordt centraal geregeld, maar voor de rest is PLUS echt een supermarkt die uitblinkt door de regionale aanpak. De supermarkten zijn vaak eigendom van ‘mensen uit de buurt’ en daardoor zeer populair onder de lokale bevolking. Daarnaast bevat het assortiment meer dan eens streekproducten die je niet in grotere winkels kunt krijgen. Sowieso loopt PLUS voor op andere supermarkten door het voedsel-aanbod. Iedere week presenteert PLUS weer de nieuwste en meest verse producten van over de hele wereld. De versafdeling van de supermarkt wordt dan ook vaak geprezen én bekroond.

Ook op het gebied van wijnen loopt PLUS voorop. De supermarkt introduceert geregeld nieuwe wijnen, onder meer van Hollandse bodem. Deze wijnen worden zeer zorgvuldig uitgezocht voor de klant. Niet voor niets werd PLUS genoemd als meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland en daarnaast mag PLUS zich eveneens meest verantwoorde supermarkt noemen. Voorlopig lijkt PLUS te blijven groeien door deze aanpak.

PLUS – de service

PLUS blinkt op een aantal onderdelen uit, maar één van de onderdelen waarop de supermarkt zeker wil uitblinken is de service. En dat doet de supermarkt vol overgave. Dat begint al met het opstellen van je boodschappenlijstje. Je kunt op de PLUS website verschillende lijstjes selecteren, voor verschillende gelegenheden. Zo krijg je de nodige tips voor onder meer een verjaardag, een zakelijk ontbijt of een weekendlunch. Zo kun je nooit meer iets vergeten!

Ook kun je bij PLUS terecht voor de lekkerste en meest verrassende recepten. Weet jij nog niet wat je wilt koken vandaag? Of ben je op zoek naar een speciaal gerecht voor een bijzondere gelegenheid? Kijk dan zeker even bij de recepten op de PLUS website. Je vindt hier snelle, smakelijke gerechten, maar ook gerechten die de kok in jou activeren. Probeer daar ook zeker even een goede wijn bij te zoeken. Dit moet niet al te moeilijk zijn, want niets voor niets is PLUS uitgeroepen tot beste wijnsupermarkt van Nederland. Je vindt bij PLUS echt heerlijke wijnen voor een gunstig prijsje. Wanneer je dus een verjaardag of een feestje hebt, ga je het beste even bij PLUS langs voor de wijnen. Zowel witte als rode wijnen zijn van hoge kwaliteit.

Tot slot vind je bij deze supermarkt ook de leukste spaar- en winacties. Zeer bekend zijn onder meer de acties waarbij je voor een gratis boodschappenpakket kunt sparen en de kiekeboebox; de box met allerlei gratis spulletjes voor ouders van een pasgeboren kindje. Maar daarbij kun je natuurlijk ook gewoon ‘ouderwets’ zegels sparen. PLUS heeft hiervoor een unieke methode ontwikkeld, waardoor je al na 200 zegels een volle spaarkaart hebt.