Praxis Nederland reclamefolder onlineZo, je bent dus op zoek naar de folder van Praxis?

Dé bouwmarkt voor verf, verlichting, laminaat en badkamers. Praxis is een bouwmarkt waar je alle spullen vindt onder één dak. Deze doe-het-zelf winkel heeft een enorm groot assortiment, dat eigenlijk alles beslaat van bouwmaterialen tot aan woonaccessoires. Dus of je nu je woonkamer, slaapkamer of keuken wilt verbouwen, bij Praxis ben je aan het juiste adres voor advies en materiaal.

Praxis hanteert de volgende productcategorieën: bouwmaterialen, verf, laminaat en decoratie, gereedschap en installatiemateriaal, tuin en kerst, badkamer, keuken en wonen. Of je nu op zoek bent naar de juiste kleur verf voor je slaapkamer of juist de keuken gaat verbouwen, bij Praxis ben je aan het juiste adres. Naast standaard materialen kunnen de medewerkers van Praxis je ook helpen bij het creëren van een nieuwe kleur verf. Praxis verkoopt vele topmerken, zoals Black & Decker, Bosch, Kopp, Makita, Sencys en Stanley.

Praxis aanbiedingen van deze week​


Praxis folder van vorige week


Praxis – de reclamefolder

De Praxis reclamefolder is er eentje zoals je die graag ziet wanneer je een folder van een bouwmarkt opent. Er is vrijwel geen andere folder te vinden waar je zo wordt verwend met kortingen! Een huis bouwen of verbouwen is duur. Interieur is duur en iedereen die wel eens nieuwe kozijnen of een nieuwe voordeur heeft aangeschaft weet dat ook deze flinke invloed hebben op je portemonnee. Praxis weet dat ook en daarom staat de folder vooral vol met die producten die spectaculair in de aanbieding zijn. Je kunt veel kortingen van 20% of 30% vinden. En soms nog wel hogere korting. Vooral op hogere bedragen tikt dat flink aan. Daarnaast laat Praxis zien de binding met de klant belangrijk te vinden. In de folder staan regelmatig uitnodigingen voor evenementen, zoals workshops. Hier kun je zelf leren hoe je een klusje helemaal zelf tot een goed einde brengt.

Praxis – terug in de tijd

Praxis zorgt voor een makkelijke en succesvolle afwerking van een klus. Het bedrijf vindt haar oorsprong in 1978. De eerste vestiging bevond zich in Venlo. Ruim 10 jaar later had het bedrijf zich al uitgebreid naar meer dan 30 vestigingen. Het tv-programma ‘’Een eigen huis’’ werd door Praxis gesponsord, wat zorgde voor nog meer naamsbekendheid. In 1995 nam Praxis Superdoe over, waardoor het bedrijf in één klap 14 vestigingen erbij kreeg. Na nog een overname in 1999 van Marktkauf, groeide Praxis explosief. Het hoofdkantoor verplaatst en de nieuwe themacampagne verschijnt in 2002 op televisie. Tot het is uitgegroeid naar wat we nu kennen van deze winkel.

Praxis is onderdeel van Maxeda DIY Group, de grootste doe-het-zelf-retailer in de Benelux, waaronder Praxis, Plan-it by Praxis, Formido en Brico vallen. Vandaag de dag telt de bouwmarktketen meer dan 140 vestigingen, inclusief 10 mega stores, met een uitgebreid assortiment. Deze bouwmarktketen behoort nu tot de top en is één van de grooste bouwmarkten van Nederland. Met meer dan 80.000 artikelen en ruim 5000 medewerkers heeft Praxis alles in huis om de grootste te worden.

Praxis – speciale acties

Elke week komt Praxis met een nieuwe reclamefolder. Deze krijg je gewoon in de brievenbus, maar is ook te bekijken online op de website van het bedrijf. In deze vrolijk gekleurde folder vind je scherpe aanbiedingen en voordelige acties. Zo kun je op een leuke manier inspiratie opdoen voor in huis. De folderaanbiedingen gaan met het seizoen mee: zo vind je in de decembermaand leuke kerstartikelen en tuinspullen voor een schappelijk prijsje. Ook staan er op de folder vaak kortingsbonnen, die je uit kunt knippen en in de winkel in kunt leveren voor dat beetje extra voordeel.

Op de website zelf kun je nog meer aanbiedingen vinden. Zo is er de weekdeal, een extra online actie, waarbij je flink korting kunt sparen. Ook kun je met het gezin samen weg met behulp van de Praxis Samen Uitjes. Op deze manier kun je voor korting sparen voor een dagje weg. En mocht je nog meer voordeel willen, dan kun je je online eenvoudig inschrijven voor de digitale nieuwsbrief. Niet alleen ben je zo als eerste op de hoogte van nieuwe artikelen en trends, maar weet je ook zeker dat je geen leuke acties en aanbiedingen misloopt.

Daarbij biedt Praxis onder meer ook workshops aan. Zeer handig voor iedere doe-het-zelver. Veel mensen willen graag zelf klusjes doen om – soms tijd  – maar vooral geld te besparen en Praxis helpt je graag op weg. Regelmatig zijn er workshops zoals laminaat leggen, waarbij je in twee uurtjes leert hoe je een goede vloer legt. Deze workshops zijn altijd te volgen in vrijwel alle Praxis filialen, zodat er altijd een workshop bij jou in de buurt is. Ook voor een verf-workshop kun je regelmatig bij Praxis terecht en zelfs voor lastiger onderwerpen als ‘elektriciteit’ kun je bij Praxis een workshop volgen. Dat maakt klussen niet alleen een stuk eenvoudiger, maar ook zeker veel veiliger.