Albert Heijn - Folder van 06.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 19

Hier is pagina 19 van 54 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 06.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Il
-
3
||
I
l
tr
2
Mi
5 à
De
7
B
IJ
Ee
I
1
.
k
Na
;
El
B il
PE
nr:
—
ET
—
Romig en kruidig,
Pittig en gerijpt.
Romig,
Abdijkaas met trappistenbler.
Streeckgenoten Henk &
Streeckgenoten Kaasboerderij
Streeckgenoten Kaasmakerij
Streeckgenoten Broeder Isaac
Daniëlle uit Duiven
De Terschellinger op Terschelling
uit Berkel-Enschot
Wezenspyk op Texel
Honingklaver
Polderpracht extra belegen 50+
Jong belegen
Bio jong belegen
plakken, ca. 192 g, per 100 g
plakken, ca. 192 g, per 100 g
plakken, ca. 291 g, per 100g
plakken, ca. 194 g, per 100 g
20
21
154
13°
ÿ
#
Ee
a
Be
Ne
|
=
|
ee
=
Si
an
1
Hans Boot had de
Heerlijk romig.
droom om zelf kaas.
Streeckgenoten Kaasmaker
te maken. Een aantal
Hans Boot uit Wageningen
ja
jaren geleden maakte
Geitenkaas jong belegen
hij die droom waar en
u
plakken, ca. 200 g, per 100g
gooide hij het roer om.
In Wageningen vond hij
dig
12
#
de ruimte om volop te
fi
FC
leren en met kaasmaken «+
EN
te experimenteren.
Y
Y
Inmiddels heeft hij
een mooi assortiment
a
£
DT
van verschillende
:
n
1]
FF
kazen. Naast kaas van
ut
=
LS
MI
koemelk maakt hij voor
bi
3
&
1
Streeckgenoten ook deze
+
romige, volle geitenkaas.
—#
N
FRE
>
Mes
éd
Mild en sappig van smaak.
Streeckgenoten Slager
&
8
b
EN
Jack Keulen uit Hulsberg
a
Limburgse achterham
ET
plakken, ca. 100 g, per 100 g
|
ns Bı
4
239
Zl
€
|
Er
Pasrassa
tig
pand
=
a
ÿl
Ir
Il
NE
»
4
SE er
=
k
=
ll
en
=
Met heerlijke kruidenkorst.
Met groene-peperkorrels.
Mild gezouten, zacht van smaak.
Licht gekruid rundvlees.
Streeckgenoten Slager
Streeckgenoten Slager
Streeckgenoten Slager
Streeckgenoten Slager
Hans Brommer uit
Franc Pennings uit Veghel
Jack Keulen uit Hulsberg
Paul Franken uit Born
Amstelveen, Pastrami
Bourgondische rib
Grillworst pikant
Cervelaat speciaal
plakken, ca. 110 g, per 100 g
plakken, ca. 120 g, per 100 g
plakken, ca. 120 g, per 100 g
plakken, ca. 110 g
per 100 g
18°
262
124
234
17
&