Aldi - Folder van 02.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 44 pagina's van de Aldi folder, geldig van 02.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PR TT

ir 2

‘e ZACHTE #

Jk

{il

Kijk voor de

ZALM FILET

complete bereiding

AGE

op aldi.nl/feest

"A

+

ES

5 >

Le

“u.

ko

*

FR

N

ue

5

=

DE,

“sluit perfect

|

(#2

aan bij romige

sauzen door

U

de lichte

=

UN

lg

vanilletoets,,

TS

ES

Op de huid.

adik dike

)

a

&

Aves del

I

/

Sur Reserva

Ch

Chardonnay, Chili

Weelderig aroma van

perzik en vanille. In de

UL}

FDGERECHT

4

met tropisch fruit en

+35 MIN.

een hint van boter

VOOR 4 PORTIES

in de zachte,

4

venkelknollen

Bak de sjalot en venkel kort.

lange finale.

4

sjalotten gesnipperd

Voeg de bloem, wijn, bouillon en

0.751

RE

2el

bloem

slagroom toe. Pureer dit tot een

N 192)

100 ml

droge witte wijn

gladde saus. Bak de resterende

(bijv. Chardonnay

venkel en sjalot in een wok met

Reserva]

boter net gaar. Bak de zalm met

400 ml

groentebouillon

olie, peper en zout 7-8 minuten

300 ml

slagroom

in de pan. Serveer de zalm met

50 g

boter

de gebakken venkel en venkel-

d

4 stukken

zalmfilet met huid

saus. Garneer met venkelgroen,

Fur

gebakken mini-pruim-

AVES

UR

AC

olijfolie

trostomaatjes en kappertjes.

12

mini-pruim-

Lekker met een gratinrolletje.

trostomaatjes

L LPS)

Zel

kappertjes

CNE PRE)

25 jaar? laat je legitimatie zient

Er SELS EAN AR]

BEER ess

Dee Es

CRE ee