Aldi - Folder van 02.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 44 pagina's van de Aldi folder, geldig van 02.12.2019 tot 31.12.2019.



Aldi Folder 02.12.2019

Hier is pagina 28 van 44 pagina's van de Aldi folder, geldig van 02.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Aldi - Folder van 02.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28

PR TT ir 2 ‘e ZACHTE # Jk {il Kijk voor de ZALM FILET complete bereiding AGE op aldi.nl/feest "A + ES 5 > Le “u. ko * FR N ue 5 = DE, “sluit perfect | (#2 aan bij romige sauzen door U de lichte = UN lg vanilletoets,, TS ES Op de huid. adik dike ) a & Aves del I / Sur Reserva Ch Chardonnay, Chili Weelderig aroma van perzik en vanille. In de UL} FDGERECHT 4 met tropisch fruit en +35 MIN. een hint van boter VOOR 4 PORTIES in de zachte, 4 venkelknollen Bak de sjalot en venkel kort. lange finale. 4 sjalotten gesnipperd Voeg de bloem, wijn, bouillon en 0.751 RE 2el bloem slagroom toe. Pureer dit tot een N 192) 100 ml droge witte wijn gladde saus. Bak de resterende (bijv. Chardonnay venkel en sjalot in een wok met Reserva] boter net gaar. Bak de zalm met 400 ml groentebouillon olie, peper en zout 7-8 minuten 300 ml slagroom in de pan. Serveer de zalm met 50 g boter de gebakken venkel en venkel- d 4 stukken zalmfilet met huid saus. Garneer met venkelgroen, Fur gebakken mini-pruim- AVES UR AC olijfolie trostomaatjes en kappertjes. 12 mini-pruim- Lekker met een gratinrolletje. trostomaatjes L LPS) Zel kappertjes CNE PRE) 25 jaar? laat je legitimatie zient Er SELS EAN AR] BEER ess Dee Es CRE ee

Aldi - Folder van 02.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28