Aldi - Folder van 02.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28

Hier is pagina 28 van 44 pagina's van de Aldi folder, geldig van 02.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PR TT
ir 2
‘e ZACHTE #
Jk
{il
Kijk voor de
ZALM FILET
complete bereiding
AGE
op aldi.nl/feest
"A
+
ES
5 >
Le
“u.
ko
*
FR
N
ue
5
=
DE,
“sluit perfect
|
(#2
aan bij romige
sauzen door
U
de lichte
=
UN
lg
vanilletoets,,
TS
ES
Op de huid.
adik dike
)
a
&
Aves del
I
/
Sur Reserva
Ch
Chardonnay, Chili
Weelderig aroma van
perzik en vanille. In de
UL}
FDGERECHT
4
met tropisch fruit en
+35 MIN.
een hint van boter
VOOR 4 PORTIES
in de zachte,
4
venkelknollen
Bak de sjalot en venkel kort.
lange finale.
4
sjalotten gesnipperd
Voeg de bloem, wijn, bouillon en
0.751
RE
2el
bloem
slagroom toe. Pureer dit tot een
N 192)
100 ml
droge witte wijn
gladde saus. Bak de resterende
(bijv. Chardonnay
venkel en sjalot in een wok met
Reserva]
boter net gaar. Bak de zalm met
400 ml
groentebouillon
olie, peper en zout 7-8 minuten
300 ml
slagroom
in de pan. Serveer de zalm met
50 g
boter
de gebakken venkel en venkel-
d
4 stukken
zalmfilet met huid
saus. Garneer met venkelgroen,
Fur
gebakken mini-pruim-
AVES
UR
AC
olijfolie
trostomaatjes en kappertjes.
12
mini-pruim-
Lekker met een gratinrolletje.
trostomaatjes
L LPS)
Zel
kappertjes
CNE PRE)
25 jaar? laat je legitimatie zient
Er SELS EAN AR]
BEER ess
Dee Es
CRE ee