Coop - Folder van 18.11.2019 tot 24.11.2019 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 29 pagina's van de Coop folder, geldig van 18.11.2019 tot 24.11.2019.

Hier is pagina 14 van 29 pagina's van de Coop folder, geldig van 18.11.2019 tot 24.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 18.11.2019 tot 24.11.2019 - Pagina 14
iser weer! j
—
=
=
er
En
Ingrediënten voor 75 stuks
FT
gr
>
+ 250 gram zelfrijzend bakmeel
+ 125 gram donkerbruine basterdsuiker
ji”
+ 2 eetlepels speculaaskruiden
re
1
+ 100 gram boter
«75 ml melk
»
14
Fr
Bereiding
Verwarm de oven voor op 170°C.
KE
Bestuif het werkvlak met een beetje bakmeel.
;
Verdeel het deeg in 4 stukken en vorm er
e
rolletjes van 1 cm van. Snijd de rolletjes in
stukjes van circa 1 cm.
Vorm balletjes van de stukjes en leg ze met
genoeg tussenruimte op de bakplaat.
Je hoeft ze niet plat te drukken.
Bak de kruidnoten in het midden van de oven
in 13-14 minuten gaar. Ze komen zacht uit de
oven, maar als ze afgekoeld zijn worden het
knapperige kruidnootjes.
Os minuten + 15 minuten oventijd + 30 min koelen ®