Coop - Folder van 28.10.2019 tot 03.11.2019 - Pagina 2

Hier is pagina 2 van 29 pagina's van de Coop folder, geldig van 28.10.2019 tot 03.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Li
Sg
Cd
|
et
Pe
a
:
ee
An
GIE
if
’
ELLE
9
Ke
—
=
Bio+
pompoen of
Kruimige
flespompoen
aardappelen
per stuk
25
zak 5 kilo
59
7
4
re
|)
2
Pe
EE
>
wi
Ps
B
+
Gr
4
Et
tf
de
Ingrediënten
« 600 gram flespompoen.
+ 200 mi crème fraîche
« 5 plakjes diepvries bladerdeeg
«4 bosuitjes
+ 1 scheutje extra vierge olijfolie
« 150 gram belegen kaas
« 250 gram ontbijtspekblokjes
« 1 snufje zeezout
«5 eieren
x
gite
ds
Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte)
A
ler,
en vet de quichevorm in. Haal de plakjes bladerdeeg uit de
diepvries en laat ontdooien.
se
Snijd de pompoen in parten en rooster ze 15 minuten in de
‘oven met een beetje olijfolie en wat zeezout.
Bekleed de bodem van de taartvorm met bakpapier en
bekleed de vorm met het bladerdeeg. Prik de deegbodem
in met een vork.
Bak de spekblokjes uit in een droge, hete koekenpan.
Klop de eieren los met de kookroom, zout en peper.
Verdeel de pompoen, spekblokjes, bosui en geraspte kaas
‘over de deegbodem. Giet het eimengsel erover en bak de
taart in de oven in 35-40 minuten goudbruin en gaar.
Zespri kiwi
& 4 © 20 minuten + 40 minuten oventijd
sungold
® coop.nl/pompoenquiche
500 gram los
329