Coop - Folder van 28.10.2019 tot 03.11.2019 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 29 pagina's van de Coop folder, geldig van 28.10.2019 tot 03.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Li

Sg

Cd

|

et

Pe

a

:

ee

An

GIE

if



ELLE

9

Ke



=

Bio+

pompoen of

Kruimige

flespompoen

aardappelen

per stuk

25

zak 5 kilo

59

7

4

re

|)

2

Pe

EE

>

wi

Ps

B

+

Gr

4

Et

tf

de

Ingrediënten

« 600 gram flespompoen.

+ 200 mi crème fraîche

« 5 plakjes diepvries bladerdeeg

«4 bosuitjes

+ 1 scheutje extra vierge olijfolie

« 150 gram belegen kaas

« 250 gram ontbijtspekblokjes

« 1 snufje zeezout

«5 eieren

x

gite

ds

Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte)

A

ler,

en vet de quichevorm in. Haal de plakjes bladerdeeg uit de

diepvries en laat ontdooien.

se

Snijd de pompoen in parten en rooster ze 15 minuten in de

‘oven met een beetje olijfolie en wat zeezout.

Bekleed de bodem van de taartvorm met bakpapier en

bekleed de vorm met het bladerdeeg. Prik de deegbodem

in met een vork.

Bak de spekblokjes uit in een droge, hete koekenpan.

Klop de eieren los met de kookroom, zout en peper.

Verdeel de pompoen, spekblokjes, bosui en geraspte kaas

‘over de deegbodem. Giet het eimengsel erover en bak de

taart in de oven in 35-40 minuten goudbruin en gaar.

Zespri kiwi

& 4 © 20 minuten + 40 minuten oventijd

sungold

® coop.nl/pompoenquiche

500 gram los

329