Coop - Folder van 28.10.2019 tot 03.11.2019 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 29 pagina's van de Coop folder, geldig van 28.10.2019 tot 03.11.2019.



Coop Folder 28.10.2019

Hier is pagina 2 van 29 pagina's van de Coop folder, geldig van 28.10.2019 tot 03.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 28.10.2019 tot 03.11.2019 - Pagina 2

Li Sg Cd | et Pe a : ee An GIE if ’ ELLE 9 Ke — = Bio+ pompoen of Kruimige flespompoen aardappelen per stuk 25 zak 5 kilo 59 7 4 re |) 2 Pe EE > wi Ps B + Gr 4 Et tf de Ingrediënten « 600 gram flespompoen. + 200 mi crème fraîche « 5 plakjes diepvries bladerdeeg «4 bosuitjes + 1 scheutje extra vierge olijfolie « 150 gram belegen kaas « 250 gram ontbijtspekblokjes « 1 snufje zeezout «5 eieren x gite ds Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte) A ler, en vet de quichevorm in. Haal de plakjes bladerdeeg uit de diepvries en laat ontdooien. se Snijd de pompoen in parten en rooster ze 15 minuten in de ‘oven met een beetje olijfolie en wat zeezout. Bekleed de bodem van de taartvorm met bakpapier en bekleed de vorm met het bladerdeeg. Prik de deegbodem in met een vork. Bak de spekblokjes uit in een droge, hete koekenpan. Klop de eieren los met de kookroom, zout en peper. Verdeel de pompoen, spekblokjes, bosui en geraspte kaas ‘over de deegbodem. Giet het eimengsel erover en bak de taart in de oven in 35-40 minuten goudbruin en gaar. Zespri kiwi & 4 © 20 minuten + 40 minuten oventijd sungold ® coop.nl/pompoenquiche 500 gram los 329

Coop - Folder van 28.10.2019 tot 03.11.2019 - Pagina 2