Coop - Folder van 11.11.2019 tot 17.11.2019 - Pagina 2

Hier is pagina 2 van 25 pagina's van de Coop folder, geldig van 11.11.2019 tot 17.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
an.
———
herbruikbare
pak 2 stuks
verszakjes
kN
IR
"À
nu
7
Nh
PA
un
4
Pl
El Los
9
Sperziebonen
500 gram los
+
7
en
6
0e,
>,
2
f
É
D Cm
BE
Ef
sd
a
+ ge
fe. Bo
7
B
=
Cu
A
IP
ed
gi
pn
Fi
2
‘ie
7
\
CI]
Ad
EN
ES
Fr
h liënten
200 gram sperziebonen
» 2 eetlepels olie
« 200 gram sugarsna
«1 bosje munt
« 200 gram diepvriesdoperwten
« 1 bosje basilicum
« 100 gram jonge bladspinazie
« 1 eetle]
« L theelepel scherpe mosterd
« 200 gram beenham
« 25 gram hazelnoten of walnoten
« 3 eetlepels milde olijfolie
1 wittewijnazijn
F7
+ 2 sneeën witbrood
Bereiding
Blancheer de sperziebonen 2-3 minuten in kokend water
«ru
Er
met zout tot ze beetgaar zijn. Schep ze uit de pan en leg in
koud water. Blancheer de sugarsnaps en erwten 1 minuut.
ELL
Schep ze uit de pan en leg ze bij de sperziebonen in het
water. Giet de groenten af en laat goed uitlekken.
LS
Klop de mosterd met de azijn los en giet de olie er lang-
zaam bij tot een gladde dressing. Breng op smaak met
2
zout en peper.
LS
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ham knapperig.
Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Snijd het brood in blokjes en bak in het bakvet van de ham
‘om en om krokant en goudbruin. Voeg eventueel een
beetje extra olie toe.
Schud de geblancheerde groenten, spinazie en noten in
Kruimige of
een grote kom om met de dressing, munt en basilicum.
Gameer de salade met de knapperige ham en croutons.
vastkokende
aardappelen
À
zak1,5 kilo
IND
"Q
Ba Oso minuten © coop.nl/boontjessalade