Coop - Folder van 11.11.2019 tot 17.11.2019 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 25 pagina's van de Coop folder, geldig van 11.11.2019 tot 17.11.2019.

Hier is pagina 2 van 25 pagina's van de Coop folder, geldig van 11.11.2019 tot 17.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 11.11.2019 tot 17.11.2019 - Pagina 2
an. ——— herbruikbare pak 2 stuks verszakjes kN IR "À nu 7 Nh PA un 4 Pl El Los 9 Sperziebonen 500 gram los + 7 en 6 0e, >, 2 f É D Cm BE Ef sd a + ge fe. Bo 7 B = Cu A IP ed gi pn Fi 2 ‘ie 7 \ CI] Ad EN ES Fr h liënten 200 gram sperziebonen » 2 eetlepels olie « 200 gram sugarsna «1 bosje munt « 200 gram diepvriesdoperwten « 1 bosje basilicum « 100 gram jonge bladspinazie « 1 eetle] « L theelepel scherpe mosterd « 200 gram beenham « 25 gram hazelnoten of walnoten « 3 eetlepels milde olijfolie 1 wittewijnazijn F7 + 2 sneeën witbrood Bereiding Blancheer de sperziebonen 2-3 minuten in kokend water «ru Er met zout tot ze beetgaar zijn. Schep ze uit de pan en leg in koud water. Blancheer de sugarsnaps en erwten 1 minuut. ELL Schep ze uit de pan en leg ze bij de sperziebonen in het water. Giet de groenten af en laat goed uitlekken. LS Klop de mosterd met de azijn los en giet de olie er lang- zaam bij tot een gladde dressing. Breng op smaak met 2 zout en peper. LS Verhit de olie in een koekenpan en bak de ham knapperig. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd het brood in blokjes en bak in het bakvet van de ham ‘om en om krokant en goudbruin. Voeg eventueel een beetje extra olie toe. Schud de geblancheerde groenten, spinazie en noten in Kruimige of een grote kom om met de dressing, munt en basilicum. Gameer de salade met de knapperige ham en croutons. vastkokende aardappelen À zak1,5 kilo IND "Q Ba Oso minuten © coop.nl/boontjessalade
Coop - Folder van 11.11.2019 tot 17.11.2019 - Pagina 2