Deen - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

D,

zur y

ei»

F4

77

Du

A

@

>

£

=

pu

ÍN

ke

ee

à



%

DS

ki

24

Az

de.

|

À

EE

$

E

DE

4

LER

er

>

3

4



=

LT

\

(A

&

=

Sn

&

/

A

x

\

N

4:

14

Ey

„4

Ae

»*

Im

N



mas enn

%

En

mn

2

re

À -

13

Fe

es.

le

#

„&

ee

!

An

1

ij

4

À

(E

Fl

© 60 minuten

AKE

à 4 personen

En

HE roven

æ hoofdgerecht

|

N

7

Hartige taart met asperges

In het pakket:

Zelf toevoegen:

« 1 bos groene asperges

« (olijfolie, zout en peper

« 2259 bospeen

+ 200g feta kaas

«1 courgette

« 2509 zure room

+ 1 takje tros cherry tomaten

« 4 eieren

Tr

+ 2 groentebouillonblokjes

+ 1 rol bladerdeeg

« 1 zakje rauwe bonen / bakbonen

« Bakpapier

root

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe het bladerdeeg met bakpapier in een springvorm van

20 cm doorsnee. Prik gaatjes in het deeg met een vork. Bedek het deeg met bakpapier en doe de rauwe

bonen/bakbonen hier bovenop. Bak dit 20 minuten. Verwijder de bonen en het bakpapier wat bovenop het deeg

ligt. Bak het deeg nog 10 minuten in de oven gaar. Laat het deeg afkoelen. Meng de eieren met de zure room

en brokkel hier de feta kaas door. Breng op smaak met peper en zout. Zet een pan met ruim water op en doe

hier de bouillonblokjes in. Maak de bospeen en courgette schoon en snij in kleine stukjes. Snij de onderkant van

de asperges af en snij de asperges op 4 na in korte stukjes. Kook de bospeen, courgette en asperges (ook de

hele) beetgaar in de bouillon. Giet af en spoel koud. Doe het groentemensgel op de bodem. Giet hierop het

eiermengsel. Snij de hele asperges in de lengte door en leeg deze boven op de taart. Halveer de tomaatjes en

druk deze met de bolle kant naar boven in de taart. Bak de taart nu in circa 30 minuten goudbruin onder in de

oven.

Voedingswaarden per 100 gram:

+ 29 kcal + 0,3 9 vet (waarvan 0,1 g verzadigd) + 4,5 g koolhydraten (waarvan 3,5 gram suikers) « 1,6 g vezels « 1,3 g eiwitten * 0,85 9 zout

EEN