Deen - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 6
D, zur y ei» F4 77 Du A @ > £ = pu ÍN ke ee à — % DS ki 24 Az de. | À EE $ E DE 4 LER er > 3 4 € = LT \ (A & = Sn & / A x \ N 4: 14 Ey „4 Ae »* Im N — mas enn % En mn 2 re À - 13 Fe es. le # „& ee ! An 1 ij 4 À (E Fl © 60 minuten AKE à 4 personen En HE roven æ hoofdgerecht | N 7 Hartige taart met asperges In het pakket: Zelf toevoegen: « 1 bos groene asperges « (olijfolie, zout en peper « 2259 bospeen + 200g feta kaas «1 courgette « 2509 zure room + 1 takje tros cherry tomaten « 4 eieren Tr + 2 groentebouillonblokjes + 1 rol bladerdeeg « 1 zakje rauwe bonen / bakbonen « Bakpapier root Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe het bladerdeeg met bakpapier in een springvorm van 20 cm doorsnee. Prik gaatjes in het deeg met een vork. Bedek het deeg met bakpapier en doe de rauwe bonen/bakbonen hier bovenop. Bak dit 20 minuten. Verwijder de bonen en het bakpapier wat bovenop het deeg ligt. Bak het deeg nog 10 minuten in de oven gaar. Laat het deeg afkoelen. Meng de eieren met de zure room en brokkel hier de feta kaas door. Breng op smaak met peper en zout. Zet een pan met ruim water op en doe hier de bouillonblokjes in. Maak de bospeen en courgette schoon en snij in kleine stukjes. Snij de onderkant van de asperges af en snij de asperges op 4 na in korte stukjes. Kook de bospeen, courgette en asperges (ook de hele) beetgaar in de bouillon. Giet af en spoel koud. Doe het groentemensgel op de bodem. Giet hierop het eiermengsel. Snij de hele asperges in de lengte door en leeg deze boven op de taart. Halveer de tomaatjes en druk deze met de bolle kant naar boven in de taart. Bak de taart nu in circa 30 minuten goudbruin onder in de oven. Voedingswaarden per 100 gram: + 29 kcal + 0,3 9 vet (waarvan 0,1 g verzadigd) + 4,5 g koolhydraten (waarvan 3,5 gram suikers) « 1,6 g vezels « 1,3 g eiwitten * 0,85 9 zout EEN
Deen - Folder van 01.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 6