Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 23 pagina's van de Deen folder, geldig van 07.04.2020 tot 07.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a VT
a
té EN
, ER
I
A
met mokreel en radjsspread
"
Ingrediënten
ki
—
e 150 g gerookte makrelen
e 1 bosje radijsjes
e 125 g zure room of
+ 125 g crème fraîche
N
A
e 4 sneeën grof bruinbrood
zZ
e 50 g jongbelegen kaas, geraspt
e 1 kleine rode ui, in smalle ringen
75 g rucola
41
+ honing-mosterddressing, kant-en-klaar
| @,
EE
Bereiding
fe
Snijd de makreel iets kleiner of pluk deze uit elkaar.
Maak de radijsjes schoon en houd het loof apart.
Q
Rasp 10 radijsjes en meng met zout en peper door de
K
Ee
zure room. Bestrijk de sneetjes brood hiermee.
E
Verdeel over 2 sneetjes brood de helft van de gerasp-
J,
te kaas. Leg daarop de makreel en rode ui. Strooi de
4
Er
rest van de kaas over de uienringen en dek af met de
D.
VA
®
andere sneetjes brood. Druk goed aan.
u
Meng het radijsloof met de rucola en de rest van de
à
radijsjes. Schep wat honing-mosterd-dressing erdoor.
Rooster de tosti’s in een sandwichmaker, tostiappa-
raat of in een hete grillpan 4-5 minuten tot de kaas
Ket
gesmolten is. Serveer met de salade.
à
Ö ca. 20 minuten
N
%
2 personen
an
à
lunch
5
En
LR
ÈS
DA
D
*
Ei
as
4
Va
8 Ss
9
we
kf
Kn)
#}
SR
D
SK
ü
fi
We
N
\ N,
N
LA
N
VA
N
A
\
N à
A
N
ant
qu
MARCA