Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 23 pagina's van de Deen folder, geldig van 07.04.2020 tot 07.05.2020.



Deen Folder 07.04.2020

Hier is pagina 20 van 23 pagina's van de Deen folder, geldig van 07.04.2020 tot 07.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 20

a VT a té EN , ER I A met mokreel en radjsspread " Ingrediënten ki — e 150 g gerookte makrelen e 1 bosje radijsjes e 125 g zure room of + 125 g crème fraîche N A e 4 sneeën grof bruinbrood zZ e 50 g jongbelegen kaas, geraspt e 1 kleine rode ui, in smalle ringen 75 g rucola 41 + honing-mosterddressing, kant-en-klaar | @, EE Bereiding fe Snijd de makreel iets kleiner of pluk deze uit elkaar. Maak de radijsjes schoon en houd het loof apart. Q Rasp 10 radijsjes en meng met zout en peper door de K Ee zure room. Bestrijk de sneetjes brood hiermee. E Verdeel over 2 sneetjes brood de helft van de gerasp- J, te kaas. Leg daarop de makreel en rode ui. Strooi de 4 Er rest van de kaas over de uienringen en dek af met de D. VA ® andere sneetjes brood. Druk goed aan. u Meng het radijsloof met de rucola en de rest van de à radijsjes. Schep wat honing-mosterd-dressing erdoor. Rooster de tosti’s in een sandwichmaker, tostiappa- raat of in een hete grillpan 4-5 minuten tot de kaas Ket gesmolten is. Serveer met de salade. à Ö ca. 20 minuten N % 2 personen an à lunch 5 En LR ÈS DA D * Ei as 4 Va 8 Ss 9 we kf Kn) #} SR D SK ü fi We N \ N, N LA N VA N A \ N à A N ant qu MARCA

Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 20