Deen - Folder van 07.04.2020 tot 07.05.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 23 pagina's van de Deen folder, geldig van 07.04.2020 tot 07.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a VT

a

té EN

, ER

I

A

met mokreel en radjsspread

"

Ingrediënten

ki



e 150 g gerookte makrelen

e 1 bosje radijsjes

e 125 g zure room of

+ 125 g crème fraîche

N

A

e 4 sneeën grof bruinbrood

zZ

e 50 g jongbelegen kaas, geraspt

e 1 kleine rode ui, in smalle ringen

75 g rucola

41

+ honing-mosterddressing, kant-en-klaar

| @,

EE

Bereiding

fe

Snijd de makreel iets kleiner of pluk deze uit elkaar.

Maak de radijsjes schoon en houd het loof apart.

Q

Rasp 10 radijsjes en meng met zout en peper door de

K

Ee

zure room. Bestrijk de sneetjes brood hiermee.

E

Verdeel over 2 sneetjes brood de helft van de gerasp-

J,

te kaas. Leg daarop de makreel en rode ui. Strooi de

4

Er

rest van de kaas over de uienringen en dek af met de

D.

VA

®

andere sneetjes brood. Druk goed aan.

u

Meng het radijsloof met de rucola en de rest van de

à

radijsjes. Schep wat honing-mosterd-dressing erdoor.

Rooster de tosti’s in een sandwichmaker, tostiappa-

raat of in een hete grillpan 4-5 minuten tot de kaas

Ket

gesmolten is. Serveer met de salade.

à

Ö ca. 20 minuten

N

%

2 personen

an

à

lunch

5

En

LR

ÈS

DA

D

*

Ei

as

4

Va

8 Ss

9

we

kf

Kn)

#}

SR

D

SK

ü

fi

We

N

\ N,

N

LA

N

VA

N

A

\

N à

A

N

ant

qu

MARCA