Deen - Folder van 01.12.2019 tot 26.12.2019 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 16 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2019 tot 26.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ad el

Zi

le

er.

Borreltijd

FE

DEEN tapas

fi

Bij hebben we DEEN een groot

be

assortiment tapas. Heerlijke kleine

Ve |

EE

hapjes die geschikt zijn voor

jf

G

bij de borrel.

Y

f

bakje 18°- 220

WRS

Keuze

je

Er)

uit ruim

FE

DEEN Focaccia

Focaccia is een Italiaans plat brood,



60

een soort dikke pizzabodem bereid

met olijfolie. Onze focaccia wordt

=

soorten

iedere dag vers gemaakt door

re

de bakkers van Bakkerij Pater.

2

Vervolgens gaan ze als deegstukje

naar de winkels om daar vers voor

u te worden gebakken. Verkrijgbaar

in twee smaken: basilicum-pesto of

tomaat.

per stuk 220

>

DEEN Fiocco pelato

Carsodo fuet 340 gram

Uitsluitend de allermooiste delen van de ham worden

7

op snijplank met

gebruikt voor deze speciale, in de Italiaanse provincie

Parma gerijpte lekkernij. Een klein beetje zout, de zuivere

gratis mes

lucht van Parma en heel veel tijd dragen zorg voor de

per stuk



heerlijke smaak van deze gedroogde ham.

Verkrijgbaar vanaf 1 december.

Se

100 gram 220

sean

NA

Ladessa roomkaas

NZ

nn

speciaal met mosterd of gegrilde groenten

8

Een overheerlijk zachte roomkaas met de smaakbeleving

WR

>

van diverse gegrilde groente of van honing mosterd dille

\

u

goijbessen en pompoenpitten.

Pr

“4

A

N

00

Verkrijgbaar vanaf 1 december.

bakje 160 gram 2290

Ts

Ladessa biefstuk

ES

….

tapenade

Een zeer mooi op smaak gebrachte

a

biefstuk tapenade met een topping

van pijnboompitjes en

Parmezaanse kaas.

A

Verkrijgbaar vanaf 1 december.

je

$

Re

bakje 140 gram 17°

Pe

x

ri

DEEN Panotta

Ze

bio baguette

\

Onze biologische Panotta baguette wordt dagelijks als

deegstuk vers gebakken in onze winkels. De baguette

EN

wordt gemaakt met biologische grondstoffen en wordt

GL

de dag voor ze als deegstuk naar de winkels gaan,

gemaakt in de bakkerij. Daarna rusten de baguettes

de hele nacht voor meer smaak en een luchtige structuur.

per stuk 150

#77

F

dt?

eh

Ne

7

15

VE