Deen - Folder van 01.12.2019 tot 26.12.2019 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 16 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2019 tot 26.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ad el
Zi
le
er.
Borreltijd
FE
DEEN tapas
fi
Bij hebben we DEEN een groot
be
assortiment tapas. Heerlijke kleine
Ve |
EE
hapjes die geschikt zijn voor
jf
G
bij de borrel.
Y
f
bakje 18°- 220
WRS
Keuze
je
Er)
uit ruim
FE
DEEN Focaccia
Focaccia is een Italiaans plat brood,
“
60
een soort dikke pizzabodem bereid
met olijfolie. Onze focaccia wordt
=
soorten
iedere dag vers gemaakt door
re
de bakkers van Bakkerij Pater.
2
Vervolgens gaan ze als deegstukje
naar de winkels om daar vers voor
u te worden gebakken. Verkrijgbaar
in twee smaken: basilicum-pesto of
tomaat.
per stuk 220
>
DEEN Fiocco pelato
Carsodo fuet 340 gram
Uitsluitend de allermooiste delen van de ham worden
7
op snijplank met
gebruikt voor deze speciale, in de Italiaanse provincie
Parma gerijpte lekkernij. Een klein beetje zout, de zuivere
gratis mes
lucht van Parma en heel veel tijd dragen zorg voor de
per stuk
€
heerlijke smaak van deze gedroogde ham.
Verkrijgbaar vanaf 1 december.
Se
100 gram 220
sean
NA
Ladessa roomkaas
NZ
nn
speciaal met mosterd of gegrilde groenten
8
Een overheerlijk zachte roomkaas met de smaakbeleving
WR
>
van diverse gegrilde groente of van honing mosterd dille
\
u
goijbessen en pompoenpitten.
Pr
“4
A
N
00
Verkrijgbaar vanaf 1 december.
bakje 160 gram 2290
Ts
Ladessa biefstuk
ES
….
tapenade
Een zeer mooi op smaak gebrachte
a
biefstuk tapenade met een topping
van pijnboompitjes en
Parmezaanse kaas.
A
Verkrijgbaar vanaf 1 december.
je
$
Re
bakje 140 gram 17°
Pe
x
ri
DEEN Panotta
Ze
bio baguette
\
Onze biologische Panotta baguette wordt dagelijks als
deegstuk vers gebakken in onze winkels. De baguette
EN
wordt gemaakt met biologische grondstoffen en wordt
GL
de dag voor ze als deegstuk naar de winkels gaan,
gemaakt in de bakkerij. Daarna rusten de baguettes
de hele nacht voor meer smaak en een luchtige structuur.
per stuk 150
#77
F
dt?
eh
Ne
7
15
VE