Hoogvliet - Folder van 11.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 33 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 11.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

y

En

N

&

REKEN

u

À

AT LE)

N

|

SS

uns“

à

AN

oss

À

ER

eng

à

TT

ss

3

9

9

SS

Ss

N

À

d

gg 77

SS

si

\

Bed

ze

7

co

N

B

N

Ì

à

4

Vz

en

N

À

EN

|

pe

ss

ss

À

À

|

on

ÿ

ÿ

ssl

Ozad

>

À

55

N

d

TS



Ë

À

|

Le

>=

ee

oz

|

SSS

ss

=

NO

à

=

|

_

den



te bere!

Ov

nn.

oorbeel

vlees

sl

ow cooki

ps ©

tsch ‘oe

dt IN

gev er

0-150 gram

Kort dich

wei

ht p 10

hog r dal

h ofdgerec

Een S

herm mete

Reken V

oor een

op 75

ersoon

Chec!

vlees per p

reid

guitd

3 uur gaar”

r vo

vlee:

pera uu

ren

vool rund

vlees

Kerntem

p ratu

Haal het

het rustig

de k

°C

koelka: t

aak t

Il

smaken (va

„Rare: 50

55-58°C

komen,

am aar

„ Medium Ee 63°C

ft lekk

er sappig

Is het lang

vlees blij

f arint

jad

= Medium

„ well done: 7

kruiden, ol

ete pan

Norm: al

dichtsC

(het

uc

). Een stu

He | kort

30 to!

45 minuten

ee

Dai

nd oven

dt gaar !

am kilo wort

Po

Ossenhaas

vr

Ay

aan een stuk

VL

Á

Biefstuk

aan een stuk

Fe

2e

e

=

Er

BE

=

Ribeye

x

ar

0

Hp

aan een stuk

=

Bi

ge

(es

Entrecote

aan een stuk

Het hierboven afgebeelde vlees is alléen in de winkel

verkrijgbaar van 20 t/m 24 december 2019.

10