Hoogvliet - Folder van 11.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 33 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 11.12.2019 tot 31.12.2019.



Hoogvliet Folder 11.12.2019

Hier is pagina 10 van 33 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 11.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 11.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 10

y En N & REKEN u À AT LE) N | SS uns“ à AN oss À ER eng à TT ss 3 9 9 SS Ss N À d gg 77 SS si \ Bed ze 7 co N B N Ì à 4 Vz en N À EN | pe ss ss À À | on ÿ ÿ ssl Ozad > À 55 N d TS — Ë À | Le >= ee oz | SSS ss = NO à = | _ den eÎ te bere! Ov nn. oorbeel vlees sl ow cooki ps © tsch ‘oe dt IN gev er 0-150 gram Kort dich wei ht p 10 hog r dal h ofdgerec Een S herm mete Reken V oor een op 75 ersoon Chec! vlees per p reid guitd 3 uur gaar” r vo vlee: pera uu ren vool rund vlees Kerntem p ratu Haal het het rustig de k °C koelka: t aak t Il smaken (va „Rare: 50 55-58°C komen, am aar „ Medium Ee 63°C ft lekk er sappig Is het lang vlees blij f arint jad = Medium „ well done: 7 kruiden, ol ete pan Norm: al dichtsC (het uc ). Een stu He | kort 30 to! 45 minuten ee Dai nd oven dt gaar ! am kilo wort Po Ossenhaas vr Ay aan een stuk VL Á Biefstuk aan een stuk Fe 2e e = Er BE = Ribeye x ar 0 Hp aan een stuk = Bi ge (es Entrecote aan een stuk Het hierboven afgebeelde vlees is alléen in de winkel verkrijgbaar van 20 t/m 24 december 2019. 10

Hoogvliet - Folder van 11.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 10