Hoogvliet - Folder van 20.04.2022 tot 26.04.2022 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 32 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 20.04.2022 tot 26.04.2022.



Hoogvliet Folder 20.04.2022

Hier is pagina 20 van 32 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 20.04.2022 tot 26.04.2022.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 20.04.2022 tot 26.04.2022 - Pagina 20

Le à is 5 SD Nat 2 LD T-bone Per kio steak 2736 GAARHEID CUT TU a Rare: 50 tot 52 graden °C Medium Rare: 55 tot 58 graden Medium: 60 tot 63 graden Medium well: 65 tot 67 graden Well done: 70 graden en hoger dl Black Angus Per kilo picanha 19.97 u 4 er Fla on Per klo, Black Angus Per klo, En steak 19.97 bavette 17.47 TR slagerij Ze se er A ae CT slagerij ED 1 ju) Merlot: lekker bij vood vlees EN Buikspek of procureur Naturel of gemarineerd u zoals steak Van 5-98 - 5.39 2 EI La Mar & BN — Chileense wijn 8.31 Per kilo Merlot of p chardonnay À MAR 3 flessen van A MAR ‚“ 0.75 liter Drogheria &A mentari Van 4287 barbecuekruiden Alle molens van 100 - 115 gram Van 599 nn 41

Hoogvliet - Folder van 20.04.2022 tot 26.04.2022 - Pagina 20