Hoogvliet - Folder van 21.04.2021 tot 27.04.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 17 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 21.04.2021 tot 27.04.2021.

Hier is pagina 8 van 17 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 21.04.2021 tot 27.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 21.04.2021 tot 27.04.2021 - Pagina 8
ee a LS Le à FE Er Black Angus Black Angus bavette flat iron steak Van 8-36 Van 522 I af ee = no 0 À PT «& St SS ” 8 À GER ER slagerij NN B AL HET LUXE VLEES UIT Rare: 50 tot 52 graden ET KERNTEMPERATUUR. Medium Rare: 55 tot 58 graden Gemarineerde Sen a ONZE EIGEN SLAGERIJ Medium: 60 tot 63 graden steak Medium well: 65 tot 67 graden Van 509 7 £ AAS. Well ŒELES 70 graden en hoger 197 ac Fais À Q nog meer bereidings! tips en 5h lekkere re epten & u Cie 8 ar 4) BF f AK BIJ VLEES! = u en Black Angus ribeye à Lm of entrecote Inclusief kruidenboter Van 5:40 Black Angus cr % biefstuk Van 6-99 Black Angus ossenhaas Van 642 = = OP Black Angus ke Terra Baixa Reserva picanha Spaanse wijn OP Van 7-99 Fles van 0.75 liter Le Van 6-99 En Ban N Black Angus Fe Rn Van 749 kogelbiefstuk N N HOOGVLIET.COM
Hoogvliet - Folder van 21.04.2021 tot 27.04.2021 - Pagina 8