Hoogvliet - Folder van 01.06.2022 tot 07.06.2022 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 16 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 01.06.2022 tot 07.06.2022.

Hier is pagina 6 van 16 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 01.06.2022 tot 07.06.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 01.06.2022 tot 07.06.2022 - Pagina 6
en pr Beter Remia BBQ sauce D {à Leven Alle flessen van 450 ml GN N I SR Van 271-299 Verstegen ni a db an satesaus o a a ni N Procureur Alle soorten ig N Naturel of gekruid 2 stuks Ns) N BB Van 339 Van 540 - 5:58 wa u Re wat TOPPERS Yu Em vw % Per klo, AET ‘À 873 BE. CNT go en Ps ATESAI SW © ORNE en En a jt hs CD. Su Je Bourgondisch ® fi wit Á Van 249 arme == #7 & > We 5 etina ERRLING HEISE \ ee Me Beter Leven Ps SS Po ASTELLO Buikspek EN Naturel of gemarineerd Van 449 en SR T-bone Per kilo steak 31.98 ina mr Van 47-99 Ap u Por kilo ing cheese 873 stello ing brie A 2 pe indisch ae Alle soorten Er \brood me Van 2:69- 299 borre Je ee en Halinanse widen PN: ar CT HE slagerij TE slagerij peze vubs zijn erlect om je Aa buikspek en ai = Black Angus yocureur Te | y Ke ed picanha Por kio Black Angus T Van 45% 22.47 bavette Por ko, 1997 marineren É 3 Van 949 th 4,44 ® = x re Flat iron Euroma te = steak Beter Jonnie Boer F Van 9-59 Per klo, 19.97 ET] kruiden EEE [ST Alle soorten DIE El Spareribs Er Van 446 - 4-69 Van +85 “ET a re SE : 4% Eik BZ CT Cry kan de Nn EE EN \ 7
Hoogvliet - Folder van 01.06.2022 tot 07.06.2022 - Pagina 6