Hoogvliet - Folder van 06.10.2021 tot 12.10.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 17 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 06.10.2021 tot 12.10.2021.



Hoogvliet Folder 06.10.2021

Hier is pagina 10 van 17 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 06.10.2021 tot 12.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 06.10.2021 tot 12.10.2021 - Pagina 10

Tunupa TN = chardonnay sémillon 5 Mooie sprankelende wijn met à ‘smaken van tropisch fruit w wi A FLESSEN zoals banaan en meloen, À Tunup Smaakprofiel 5 ==" Volen rond oxelwail ® Herkomst Chili tCh FIN 8 Druivenras et 10 chardonnay en sémilon 8 Serveertemperatuur P 10-12 ' AE ei zu ce NUPA REN Tunupa merlot cabernet sd Zachte rode wijn met smaken Lan 730 CIC oe van pruimen en rood fruit ee A Smaakprofiel Soepel en rond An ® Herkomst Tunupa Chili cabernet carménère % Druivenras + Intens sappige win met \, dk merlot en cabernet ‚smaken van rood fruit en % SO 1505 TU sauvignon Tuyy toffee ie, NUp4 Serveert: PA Smaakprofiel 16180 sr un Tunupa rad a ol en krachtig ea € Herkomst sauvignon chardonnay GE Chili Geuren van banaan en perzik — # re N à Druivenras hs z en citrusfruit maken deze wijn | pe Wi Be 4 por elegant, rs en smaakvol 4 4 3 Smaakprofiel i Sensas ed ERSTE LEG ELSE NUN Sensas chardonnay F 7 a a 16 Intense smaken van zwarte FL Frise rose met snken van TTC Ne wi met aromes van es pi Lu ge ven zwart fruit, wilde aardbeien rood fruit zoals aarbei en ‚smaken van citrusfruit en My a = bessen, peper en vanille. EEN Druiven Ns pi Re Smaakprofiel ‚en frambozen. framboos. tropisch fruit. 15] ‚Smaakprofiel 4. f soepel en rond Smaakprotiel Smaakprofiel HET vol en rond TE sauvignon A re Pen frs en fruitig LUE à do #5 @& Herkomst Frankijk LOU Nn FLOUE CH ze mi te à Druivenras. Frankrik HN u 2 À % * El Druivenras É fx) ‚cabernet sauvignon en syrah Druivenras ® Druivenras Druivenras 2» EI, @ a il ë 8 Serveertemperatuur os grenache syrah Sauvignon blanc * = des LCA CAE Serveertemperatuur. Serveertemperatuur Serveertemperatuur ne se nd 8 1416°C 6-10°C ALES Li nr Cd : Le \ we > 4 No bu. sr 4 DAAN fe Vind eenvoudig je wijn met de Hoogvliet wijncodering CE ® WF De nummers van de wijncodering staan voor het type wijn, de smaakkarakteristieken en bij welk gerecht wij deze wijn aanbevelen. 3 = 1 de | LICHT EN FRUITIG SOEPEL EN ROND VOL EN KRACHTIG DROOG EN FRIS a En 5 A 5, I Lichte en zeer fruitige Ronde win met jp rood Intense wijn meteen Frisse en fruitige wijn met Ne) Jas win, zeer toegankelik fruit. elegant van smaak krachtige en rijke smaak een lichte smaak niet zoet 2 À Pasta. pizza, salades, Ovenschotels, diverse Pasta. pizza, salades, Vis en mosselen, borrel- 2 d > ) 7 coMB borrelhapjes soorten kaas en kip borrelhapjes hapjes en wit lees 3 1 fles Tunupa en 8 bakjes 99 borrelgemak met de sticker VOL EN ROND EN FRUITIG (HALF) ZOET Fr '3 voor 5-' en een volle smaak. Ronde wijn, met ip fuit niet te zoet wijn, fruitig maar fruitsmaak Zoete wijn met een volle Gamba's, paté, oosterse Pasta kip, kalfsvlees, Borrelhapjes, pittige ge- gerechten en kaas salades en tapas rechten en zoete desserts,

Hoogvliet - Folder van 06.10.2021 tot 12.10.2021 - Pagina 10