Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 67 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PER
IJSKOUD GENIETEN!
Bij een zomervakantie horen
natuurlijk lekkere ijsjes.
Vruchtenijas
Ingrediënten
voor 4 personen
Er
TX
+
Het is nog leuker om er zelf één
te maken. Op deze pagina geven
* 250 gr frambozen
« citroensap
we een aantal voorbeelden. Vraag
* 250 gr mango
een volwassene om je te helpen.
* 200 gr suiker
* Sel water
Smakelijk!
Benodigdheden
* 4 iijsvormpjes
* Staafmixer
HAardbeienaluah
Bereidingswijze
Ingrediënten
QE ER
Pureer met een staafmixer de
voor 4 personen
frambozen met de helft van het
+150 gr suiker
de
citroensap.
« 150 ml water
« 250 ml vers aardbei-
sinaasappelsap
Ÿ
a Wrijf de frambozenpuree door een
zeef. Vang het sap op en gooi de pitjes
weg
Benodigdheden
« Steelpan
Herhaal stap 1 en 2 met de mango en
* Vork
doe deze in een aparte schaal.
Bereidingswijze
Doe de suiker met het water in een
Los in een steelpan op laag
vuur de suiker in water op en
steelpan en zet deze op laag vuur. Los
de suiker op zonder dat deze donker
laat de suikersiroop afkoelen tot
kleurt. Laat de suikersiroop afkoelen.
kamertemperatuur.
Meng de helft van de suikersiroop
door de frambozenpuree en de andere
Voeg het verse aardbei-sinaasappel-
helft door de mangopuree.
sap toe en schenk het mengsel in
een lage diepvriesbak. Zet de bak in
Schenk een beetje frambozenpuree
de diepvries en roer het mengsel elk
uur met een vork goed door. Herhaal
in het vormpje en vries dit in. Schenk
er, zodra dit hard is, een laagje
dit tot de slush volledig is bevroren.
mangopuree op en vries weer in.
Herhaal dit tot de vormpjes gevuld zijn.
Neem de slush uit de diepvries en
Je kunt op deze manier zo veel laagjes
roer opnieuw los met een vork.
Verdeel de slush over glazen of
maken als je wilt.
bakjes en doe er een theelepeltje bij.
Lekker met slagroom.