Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 67 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PER

IJSKOUD GENIETEN!

Bij een zomervakantie horen

natuurlijk lekkere ijsjes.

Vruchtenijas

Ingrediënten

voor 4 personen

Er

TX

+

Het is nog leuker om er zelf één

te maken. Op deze pagina geven

* 250 gr frambozen

« citroensap

we een aantal voorbeelden. Vraag

* 250 gr mango

een volwassene om je te helpen.

* 200 gr suiker

* Sel water

Smakelijk!

Benodigdheden

* 4 iijsvormpjes

* Staafmixer

HAardbeienaluah

Bereidingswijze

Ingrediënten

QE ER

Pureer met een staafmixer de

voor 4 personen

frambozen met de helft van het

+150 gr suiker

de

citroensap.

« 150 ml water

« 250 ml vers aardbei-

sinaasappelsap

Ÿ

a Wrijf de frambozenpuree door een

zeef. Vang het sap op en gooi de pitjes

weg

Benodigdheden

« Steelpan

Herhaal stap 1 en 2 met de mango en

* Vork

doe deze in een aparte schaal.

Bereidingswijze

Doe de suiker met het water in een

Los in een steelpan op laag

vuur de suiker in water op en

steelpan en zet deze op laag vuur. Los

de suiker op zonder dat deze donker

laat de suikersiroop afkoelen tot

kleurt. Laat de suikersiroop afkoelen.

kamertemperatuur.

Meng de helft van de suikersiroop

door de frambozenpuree en de andere

Voeg het verse aardbei-sinaasappel-

helft door de mangopuree.

sap toe en schenk het mengsel in

een lage diepvriesbak. Zet de bak in

Schenk een beetje frambozenpuree

de diepvries en roer het mengsel elk

uur met een vork goed door. Herhaal

in het vormpje en vries dit in. Schenk

er, zodra dit hard is, een laagje

dit tot de slush volledig is bevroren.

mangopuree op en vries weer in.

Herhaal dit tot de vormpjes gevuld zijn.

Neem de slush uit de diepvries en

Je kunt op deze manier zo veel laagjes

roer opnieuw los met een vork.

Verdeel de slush over glazen of

maken als je wilt.

bakjes en doe er een theelepeltje bij.

Lekker met slagroom.