Jumbo - Folder van 01.01.2025 tot 07.01.2025 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 19 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.01.2025 tot 07.01.2025.

Hier is pagina 15 van 19 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.01.2025 tot 07.01.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Jumbo - Folder van 01.01.2025 tot 07.01.2025 - Pagina 15
VOORDELIG KOKEN VOOR % PER PERSOON En > € 99 PER PERSOON VANAF à PERSONEN à # TE GROENTESOEP MET TORTILLA CHIPS INGREDIËNTEN BEREIDINGSWIJZE 2 RODE UIEN =) SNIJD DE UIEN EN PREI IN HALVE RINGEN. VERHIT DE OLIE IN DE PAN EN BAK DE PREI EN UI MET DE KOMIJN EN CHILIPOEDER GEDURENDE (» 1PREI 4 MIN. VOEG DE TOMATENPUREE TOE EN BAK 2 MIN. AAN. TEL ZONNEBLOEMOLIE % TL GEMALEN KOMIJN & % TL CHILIPOEDER BRENG AAN DE KOOK EN LAAT 8 MIN. ZACHTJES KOKEN. VOEG 1 L WATER, DE SPERZIEBONEN EN HET BOUILLONBLOKJE TOE. 1 BLIKJE TOMATENPUREE (Á 70 G) VERWARM HET GERECHT NOG 2 MIN. LAAT DE KIDNEYBONEN UITLEKKEN, VOEG ZE TOE AAN DE SOEP EN 250 G SPERZIEBONEN 1 GROENTEBOUILLONBLOKJE VERDEEL DE SOEP OVER DE BORDEN, GARNEER MET DE CRÈME 1 BLIK KIDNEYBONEN (Á 420 G) FRAÎCHE EN SERVEER MET DE TORTILLACHIPS. 100 G CRÈME FRAÎCHE & 170 G TORTILLACHIPS 5 JUMBO
Jumbo - Folder van 01.01.2025 tot 07.01.2025 - Pagina 15