Jumbo - Folder van 01.01.2025 tot 07.01.2025 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 19 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.01.2025 tot 07.01.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VOORDELIG KOKEN VOOR %

PER PERSOON

En

>



99

PER PERSOON

VANAF à PERSONEN

à

#

TE GROENTESOEP

MET TORTILLA CHIPS

INGREDIËNTEN

BEREIDINGSWIJZE

2 RODE UIEN

=)

SNIJD DE UIEN EN PREI IN HALVE RINGEN. VERHIT DE OLIE IN DE PAN

EN BAK DE PREI EN UI MET DE KOMIJN EN CHILIPOEDER GEDURENDE



1PREI

4 MIN. VOEG DE TOMATENPUREE TOE EN BAK 2 MIN. AAN.

TEL ZONNEBLOEMOLIE

% TL GEMALEN KOMIJN & % TL CHILIPOEDER

BRENG AAN DE KOOK EN LAAT 8 MIN. ZACHTJES KOKEN.

VOEG 1 L WATER, DE SPERZIEBONEN EN HET BOUILLONBLOKJE TOE.

1 BLIKJE TOMATENPUREE (Á 70 G)

VERWARM HET GERECHT NOG 2 MIN.

LAAT DE KIDNEYBONEN UITLEKKEN, VOEG ZE TOE AAN DE SOEP EN

250 G SPERZIEBONEN

1 GROENTEBOUILLONBLOKJE

VERDEEL DE SOEP OVER DE BORDEN, GARNEER MET DE CRÈME

1 BLIK KIDNEYBONEN (Á 420 G)

FRAÎCHE EN SERVEER MET DE TORTILLACHIPS.

100 G CRÈME FRAÎCHE & 170 G TORTILLACHIPS

5 JUMBO