Jumbo - Folder van 01.01.2025 tot 07.01.2025 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 19 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.01.2025 tot 07.01.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VOORDELIG KOKEN VOOR %
PER PERSOON
En
>
€
99
PER PERSOON
VANAF à PERSONEN
à
#
TE GROENTESOEP
MET TORTILLA CHIPS
INGREDIËNTEN
BEREIDINGSWIJZE
2 RODE UIEN
=)
SNIJD DE UIEN EN PREI IN HALVE RINGEN. VERHIT DE OLIE IN DE PAN
EN BAK DE PREI EN UI MET DE KOMIJN EN CHILIPOEDER GEDURENDE
(»
1PREI
4 MIN. VOEG DE TOMATENPUREE TOE EN BAK 2 MIN. AAN.
TEL ZONNEBLOEMOLIE
% TL GEMALEN KOMIJN & % TL CHILIPOEDER
BRENG AAN DE KOOK EN LAAT 8 MIN. ZACHTJES KOKEN.
VOEG 1 L WATER, DE SPERZIEBONEN EN HET BOUILLONBLOKJE TOE.
1 BLIKJE TOMATENPUREE (Á 70 G)
VERWARM HET GERECHT NOG 2 MIN.
LAAT DE KIDNEYBONEN UITLEKKEN, VOEG ZE TOE AAN DE SOEP EN
250 G SPERZIEBONEN
1 GROENTEBOUILLONBLOKJE
VERDEEL DE SOEP OVER DE BORDEN, GARNEER MET DE CRÈME
1 BLIK KIDNEYBONEN (Á 420 G)
FRAÎCHE EN SERVEER MET DE TORTILLACHIPS.
100 G CRÈME FRAÎCHE & 170 G TORTILLACHIPS
5 JUMBO