Jumbo - Folder van 12.02.2025 tot 18.02.2025 - Pagina 17

Hier is pagina 17 van 20 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 12.02.2025 tot 18.02.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GOED GETEST!
ef
ja
5
Wekroondmet een Superior Taste Award,
Se
é,
3a
£
3
5
&
een officisl fi |
:
=
ei
ce
“
ji
£
ttes
door een onafhankelijk panelvan
Ee
topchefs en -sommeliens.
he
N
x
Tase
D
4
‚os
a
PA
GRE
NSS
1
(3
zj
SME
os
:
à
à
RUSSES
3
A
se
FN
SUPERIOR
TASTE
2
AWARD
Er
445
5
Les
F2
Pa
od
PER PERSOON
GR
OENI
Sr
VANAF 4 PERSONEN
PE
Mi
AKER à
zr
GES
LES
ge
Jumbo's groene pesto
Bakje 90 gram
we.
un.
244
ES
dr
>
PA)
Yi
Fe
3
fr
ss SPERZIEBONEN
INGREDIENTEN
BEREIDINGSWIJZE
1
500 gsperziebonen
Maak de sperziebonen schoon enbreng een pan met water
Heerlijk als bijgerecht
1el amandelschaafsel
aan de kook. Kook de sperziebonen in 7-9 min. beetgaar.
4
bij aardappelgratin en
90 g umbo's groene pesto
à
Rooster ondertussen het amandelschaafsel goudbruin in
ovengebafBen zal.
een droge koekenpan op middelhoog vuur
Giet de sperziebonen af en doe ze in een schaal.
Mengde pesto erdoor en garneer methet
geroosterde amandelschaafsel
JUMBO 7
«