Jumbo - Folder van 12.02.2025 tot 18.02.2025 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 20 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 12.02.2025 tot 18.02.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GOED GETEST!

ef

ja

5

Wekroondmet een Superior Taste Award,

Se

é,

3a

£

3

5

&

een officisl fi |

:

=

ei

ce



ji

£

ttes

door een onafhankelijk panelvan

Ee

topchefs en -sommeliens.

he

N

x

Tase

D

4

‚os

a

PA

GRE

NSS

1

(3

zj

SME

os

:

à

à

RUSSES

3

A

se

FN

SUPERIOR

TASTE

2

AWARD

Er

445

5

Les

F2

Pa

od

PER PERSOON

GR

OENI

Sr

VANAF 4 PERSONEN

PE

Mi

AKER à

zr

GES

LES

ge

Jumbo's groene pesto

Bakje 90 gram

we.

un.

244

ES

dr

>

PA)

Yi

Fe

3

fr

ss SPERZIEBONEN

INGREDIENTEN

BEREIDINGSWIJZE

1

500 gsperziebonen

Maak de sperziebonen schoon enbreng een pan met water

Heerlijk als bijgerecht

1el amandelschaafsel

aan de kook. Kook de sperziebonen in 7-9 min. beetgaar.

4

bij aardappelgratin en

90 g umbo's groene pesto

à

Rooster ondertussen het amandelschaafsel goudbruin in

ovengebafBen zal.

een droge koekenpan op middelhoog vuur

Giet de sperziebonen af en doe ze in een schaal.

Mengde pesto erdoor en garneer methet

geroosterde amandelschaafsel

JUMBO 7

«