Lidl - Folder van 07.08.2023 tot 13.08.2023 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 32 pagina's van de Lidl folder, geldig van 07.08.2023 tot 13.08.2023.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VANAF DONDERDAG

10 AUGUSTUS

D

(à 1e

PRODUCT,

PRODUC

E

UITITALIE

UIT ITALIË

200 GRAM

3009

GED,

GED,

2009

OED,

Mascarpone

Stracciatella-kaas

Provolone

gorgonzola

+ Vezelachtige verse kaas

« Semi-harde kaas

99

met room

49

+ In de varianten

+ Romige, pittige kaas met

laagjes pikante gorgonzola

« Heerlijk door salades of op

piccante en dolce

en zachte mascarpone

geroosterd brood.

Er

[2

me

2

DOP

et

PRODUCT.

ano

©

UITITALIE

Pecorino

PRODUCT,

UIT ITALI

Romano DOP

PRODUCT,

250

« Harde schapenkaas met

Du

een zilte, pittige smaak

Fontina DOP

2509

2509

2009

« Italiaanse kaas,

Pecorino

met een zachte,

99

Toscano DOP

99

99

nootachtige

smaak en een

« Toscaanse schapenkaas

YET:

karakteristieke geur

met een licht pittige smaak

Dre

al

Melanzane

alla Parmigiana

D

Geraspte

+ Laagjes aubergine met

HTC

harde kaas

tomatensaus en kaas

OP

«Lekker over een

pastagerecht

450 GRAM

PRODUCT,

ces

UIT ITALI

N

2509

500g

\

AE

GED,

79

Buffelmozzarella

99

» Een ware delicatesse

van buffelmelk

ELD

AUS

SNL

Ô

%

6

Ke

E

E

WN

El

|

|

3

%

®

A

ER

B

Ko

ER

A

ER

5

4

©

©

I

%



5)

©

65)

C7

AS

Ss

7

vers

TES

II

pe

=

WE

Sas

i PERSTUK

Verse croissant

Verse ciabatta

500 g

Verse mini-calzone

nog

met bakkers-

« Luchtige ciabatta voor bij

+ Verse dubbelgeklapte

roomvulling

de borrel of lunch

29

pizza margherita

19

« Heerlijk zoete croissant

Kijk op www lidLnl voor

Kıjk op www.lidl.nl voor

Kijk op www.lidLnl voor

het dichtstbijzijnde filaal

het dichtstbijzijnde fliaal

.

het dichtstbijzijnde filiaal

met een Warme Bakker.

met een Warme Bakker

met een Warme Bakker.