Lidl - Folder van 25.05.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 16 pagina's van de Lidl folder, geldig van 25.05.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
S
4
un
|
si
>
14
<
me
mn
”
Lu
5
|
De
ak
25
ñ
a
GL
ve
ve
4
Bd
D'N
|
LI
AE
3
Al
5
es
ture
LA
7]
&
ie
Ji
u
GE
+
La
zeden,
r à
AMBACHTELIJKE
u
#
Er
IPS.
QE CRISPIES
A
ek
SWEET CHILI
LIE ONGINAL
LME
en
U
PRE:
vier saf
|
oo
a
JE
>
we
ad
A
PE
Mix van zoet en zoute popcorn.
In de varianten parmezaan-pesto
Gebakken in de schil. In de
Verl
jjgbaar vanaf do 28 mi
0.
en kaaskrokantjes met boter.
1 Er
varianten aioli en sweet chili &
1.2
Verkrijgbaar vanaf do 28 mei.
limoen. Verkrijgbaar vanaf
do 28 mei,
ù
2
BI
td
+1 pidebrood
« Verwarm de oven voor op 180 graden.
$
« 200 g geraspte oude kaas
« Snij het pidebrood met behulp van de inkepingen open met een scherp
2
5
«1 rode ui, in ringen
mesje. Vouw het brood open en vul met 2/3 van de geraspte kaas.
à
«1 limoen, uitgeperst
« Meng de uienringen met het limoensap, de rode peper en honing
« Ys rode peper, in ringen
in een kommetje. Breng op smaak met zout en peper.
«1 tl honing
« Bak het pidebrood 10 minuten af in het midden van de oven.
« Zout en peper
« Verhit intussen een klein scheutje olijfolie in een koekenpan
&
» Olijfolie
en bak het gehakt rul, voeg daama de chilischotel en
“
+ 500 g rundergehakt
mais toe. Haal de pan van het vuur zodra het mengsel
+ 500 g chilischotel Mexicaanse stijl
goed warm is.
+100 g crispy mais
+ Haal het brood uit de oven en vul met het gehakt-
+100 g crème fraîche
mengsel. Verdeel een flinke lepel crème fraîche,
«100 g gesneden ijsbergsla
de ijsbergsla en de gemarineerde rode ui en
N
+ 50 gtortillachips
peper over het gevulde brood.
Pe
ei
a
N
ae
rs
« Garneer met tortillachips en de rest van
Ce
m
L 73
%
|
de geraspte kaas en serveer dit
Ne
Es
ze
HP
Be
heerlijke borrelbrood aan uw gasten!
à
À.
Br
N
cn