Makro - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 32 pagina's van de Makro folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Te

ja

13

a

1e

HS

AA

raz

6

roan

id

Be

|

7

a

e

Os

at

Ee

Ze

ur

BE

ERBD

OI

AZ

PEN

N,S

SE

>=

- «+

rd

ne

ld

CA

@"

Nok

>

u

ie

ij

fe

&

u



(1

Ad

pes

es

w

LE

[>

;

4

4

VAL

VAE

Pi

FA

re

PAUL]

V7

LT:

&

=

er

en

KNS

CPE

7 4

a

Ts

2

VE

>

ED

Ze

N

DL

©

R

PA

Le

N

Ee

D

ind

N

oi

I;

er

4

a

é

LA

Ri

q

au

ki

h

kt

KL

ee

BD

PNA

En

a

%

A

Pr



Pr:

5

eel



NZ

Pr

ur

PL

Dn

$

<

LK

bs

ok

Cake

en

%

ZA

Ro

(An

GR

5

A

Le

en

u

ét

>

Ze

er

Vi

Er

H

pel

Ai

EN

2

L

ii

GT

CE

A

.

te

Dr

PR

ES

ES

Es

#

7

5

Ce

8

Biologische koffie en thee

CEA

em

SIRONGS

Biologische koffie en thee wordt op milieuvriendelike manier

SWEE

id

verbouwd waarbij de boeren gebruik maken van organische compost

van koemest, boombladeren en snoeisel. Vervuiling van grond, water

7

SX

LS

en lucht wordt beperkt doordat er geen gebruik wordt gemaakt van

Ikge

ige)

si

kunstmatige middelen. In de landen van herkomst werken de boeren

samen om zowel oude tradities als innovaties met elkaar te verbinden.

Door koffie en thee biologisch te verbouwen krijgt de boer een betere

biologische koffie en thee

prijs en kunnen wij genieten van deze prachtige producten.

herken je aan het groene EU-lago

Rioba

RIOBA

2

Makro wil met het eigen merk Rioba een bijdrage leveren aan betere

omstandigheden voor boeren, arbeiders en hun families. Daarom is

Fe

de thee van Rioba Fairtrade en de koffie van Rioba UTZ-gecertificeerd.

UTZ-gecertificeerde boeren verbouwen hun koffie met respect voor

Rioba biologische

mens en planeet. Ook is Rioba koffie klimaatneutraal wat betekent dat

espressobonen

7°°

tijdens het productieproces de CO, -uitstoot wordt geminimaliseerd en

Zak1kilo

8.71 incl.

gecompenseerd.

DOE HET GROOTS DOE HET MAKRO