PLUS - Folder van 26.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 28 pagina's van de PLUS folder, geldig van 26.04.2021 tot 04.05.2021.



PLUS Folder 26.04.2021

Hier is pagina 10 van 28 pagina's van de PLUS folder, geldig van 26.04.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 26.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 10

ADVERTORIAL mm Te nu I v AU Nm N} Kr N af JH N 1 (ll il } H ij M Ki Il A | LT pr N if in kan Ki) gl Fe u m N fl ds 74 n Li L fl Wij TET 17 Ki Ps N Bi Er À ? Han | ar | LE Ni if EZ A ig, B #3 5 Ron In WU IN IM N il M AN Hi fl Mi | jr I W if u Be el 2 DAN FR AN Ji NE EL Ei ij Mb il 8 Je je ñ PS 4145 Ë Fi 3 Hi N ” à dd 1 4 Gi PAT Pr hi Ki il \ | Met een Teriyaki twist! Pe As Met (heerlijke PLUS zalmfilets kan je alle ‘ar kanten op. Verras je gasten met Zalm Teriyaki sticks op de bbq, gegarandeerd een hit! (voor bvn CZ Pr SR A personen) wer Maak een marinade van 75 ml sojasaus, / x Tel bruine suiker, 1 el gembersiroop, = Tel sesamolie en 2 fijngesneden teentjes knoflook en schep de zalmfilets door de marinade. Laat 1 uur afgedekt in de koelkast marineren. Dep de zalm dan droog, voeg naar smaak | peper toe en rijg ze aan een spies. Verhit de BBQ, gril de hdd zalmfilet 5-4 minuten op de huidzijde en vervolgens 1-2 minuten op de andere zijde. PLUS Zalmfilet op huid Pak 250 gram il 4.99 [rt 10 PLUS

PLUS - Folder van 26.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 10