PLUS - Folder van 18.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 18.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
weeseevenenene eneen senen eenen enen ee eeen eneen eneen eee en eee eee eee eee eee eeen
advertorial
Vooruit
met de
=
-
Je
ml Kann
18%
(7
en
TEEN
7
7
iv
>
u
ii
Cn
ie
a
det 4
Gepofte aubergine met Klaverland Geitenkaas
Ingrediënten:
me
150 gr. Klaverland Geitenkaas
5 tenen knoflook
ke
AN
2 aubergines
zeezout
300 gr. gehakt
olijfolie
€
verse koriander
8 zongedroogde tomaten
1 pak gezeefde tomaten
verse tijm
1 kleine ui
4
\
Bereidingswijze:
Ln
HOLLANDSE GEITENKAAS
h Á
1
Verwarm de oven voor op 160°C. Halveer de aubergines,
kerf ze in met eenscherp mes en wrijf ze in met olie.
kl
as
averlan
=
2
Leg elke halve aubergine met verse tijm en een knoflookteen op een
vel aluminiumfolie en wikkel ze in. Pof ze 30 minuten in de oven.
Fruit de ui aan met de resterende teen knoflook. Voeg het gehakt toe
NE
en bak dit rul. Voeg de gezeefde tomaten toe en zout naar smaak.
PLUS Klaverland geitenkaas
Haal de aubergines uit de oven en verwijder de folie en tijm. Schep het
jong belegen 50+ stuk
gehakt-tomatenmengsel erop. Beleg met wat zongedroogde tomaten
Stuk ca. 250 gram
Per 250 gram
en bestrooi met geraspte Klaverland Geitenkaas.
Zet de aubergines nog 10 tot 15 minuten in de oven. Garneer met koriander.
4.18
su... soso .... soso soso sosssoosossse ernennen ones sense sense seen eses esse