PLUS - Folder van 18.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 18.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

weeseevenenene eneen senen eenen enen ee eeen eneen eneen eee en eee eee eee eee eee eeen

advertorial

Vooruit

met de

=

-

Je

ml Kann

18%

(7

en

TEEN

7

7

iv

>

u

ii

Cn

ie

a

det 4

Gepofte aubergine met Klaverland Geitenkaas

Ingrediënten:

me

150 gr. Klaverland Geitenkaas

5 tenen knoflook

ke

AN

2 aubergines

zeezout

300 gr. gehakt

olijfolie



verse koriander

8 zongedroogde tomaten

1 pak gezeefde tomaten

verse tijm

1 kleine ui

4

\

Bereidingswijze:

Ln

HOLLANDSE GEITENKAAS

h Á

1

Verwarm de oven voor op 160°C. Halveer de aubergines,

kerf ze in met eenscherp mes en wrijf ze in met olie.

kl

as

averlan

=

2

Leg elke halve aubergine met verse tijm en een knoflookteen op een

vel aluminiumfolie en wikkel ze in. Pof ze 30 minuten in de oven.

Fruit de ui aan met de resterende teen knoflook. Voeg het gehakt toe

NE

en bak dit rul. Voeg de gezeefde tomaten toe en zout naar smaak.

PLUS Klaverland geitenkaas

Haal de aubergines uit de oven en verwijder de folie en tijm. Schep het

jong belegen 50+ stuk

gehakt-tomatenmengsel erop. Beleg met wat zongedroogde tomaten

Stuk ca. 250 gram

Per 250 gram

en bestrooi met geraspte Klaverland Geitenkaas.

Zet de aubergines nog 10 tot 15 minuten in de oven. Garneer met koriander.

4.18

su... soso .... soso soso sosssoosossse ernennen ones sense sense seen eses esse