PLUS - Folder van 18.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 18.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 16 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 18.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 18.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 16
weeseevenenene eneen senen eenen enen ee eeen eneen eneen eee en eee eee eee eee eee eeen advertorial Vooruit met de = - Je ml Kann 18% (7 en TEEN 7 7 iv > u ii Cn ie a det 4 Gepofte aubergine met Klaverland Geitenkaas Ingrediënten: me 150 gr. Klaverland Geitenkaas 5 tenen knoflook ke AN 2 aubergines zeezout 300 gr. gehakt olijfolie € verse koriander 8 zongedroogde tomaten 1 pak gezeefde tomaten verse tijm 1 kleine ui 4 \ Bereidingswijze: Ln HOLLANDSE GEITENKAAS h Á 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Halveer de aubergines, kerf ze in met eenscherp mes en wrijf ze in met olie. kl as averlan = 2 Leg elke halve aubergine met verse tijm en een knoflookteen op een vel aluminiumfolie en wikkel ze in. Pof ze 30 minuten in de oven. Fruit de ui aan met de resterende teen knoflook. Voeg het gehakt toe NE en bak dit rul. Voeg de gezeefde tomaten toe en zout naar smaak. PLUS Klaverland geitenkaas Haal de aubergines uit de oven en verwijder de folie en tijm. Schep het jong belegen 50+ stuk gehakt-tomatenmengsel erop. Beleg met wat zongedroogde tomaten Stuk ca. 250 gram Per 250 gram en bestrooi met geraspte Klaverland Geitenkaas. Zet de aubergines nog 10 tot 15 minuten in de oven. Garneer met koriander. 4.18 su... soso .... soso soso sosssoosossse ernennen ones sense sense seen eses esse
PLUS - Folder van 18.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 16