PLUS - Folder van 22.02.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 21


Hier is pagina 21 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 22.02.2021 tot 04.05.2021.



PLUS Folder 22.02.2021

Hier is pagina 21 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 22.02.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 22.02.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 21

en f Ce N VIS & VEELZIIDIG \ IS BE LZ Q X da 4 ES Ih) N KABELJAUW xe D, En met witte druiven en dragon-roomsaus MH Ÿ ie M 4 personen - bereidingstijd 35 min. { & ve Ci. * Verwarm de oven voor op 250°C. . Kruid 4 stukken kabeljauw (100-150g elk) é forts — — ‘« [8 Puy, RE aan beide zijden met peper en zout, 3 1 eetlepel gedroogde dragon (Silvo) en ik die bestrooi met bloem (ca. 3 eetlepels). . æ U Pluk 500g witte (pitloze) druiven van hun steeltjes en laat een paar kleine trosjes van + 3-4 druiven heel. Verhit 50g boter samen met 2 eetlepels olijfolie in een grote PLUS Kabeljauw koekenpan en bak de druiven op hoog Pak 260 gram vuur snel bruin. Schep in een ovenschaal. 7. . | 5.89 = x Bak de kabeljauw in dezelfde pan ca. 4 1 minuut per kant zodat ze net kleuren. x Leg de vis op de druiven en schuif de schaal in de oven voor 10 minuten. . Bak ondertussen 2 gesnipperde sjalotjes met 1 eetlepel dragon en 2 eetlepels kappertjes met KA hun vocht. Schenk er 150ml witte wijn bij en breng wi I be: TIP aan de kook. Laat op hoog vuur borrelen tot de helft van het vocht overblijft. Schep er 1259 PLUS % Albert roomkaas knoflook & kruiden door, haal van het vuur Schoech en roer tot een glad sausje. . Haal de vis uit de oven, schep er een deel van de saus Pinot Blanc Ne Fles 75 cl over en serveer de rest er apart bij. 7.99 an A à ) PLUS { Je N Lekeleen met krieltjes uit de oven appel CN aard Itjes > IN 5 ® sd B Pi En Vis, lekker | er LS ® en gezond — Ë 9 Duurzaam gevangen Vis Marine-producten zijn VIN D CE te PLUS Halve kriel met schil & Rozemarijn duurzaam gevangen. Vandaar Schaal 450 gram* = het MSC keurmerk op de verpakking. Zo zorgen we he: — — m samen voor een gezonde Vis moet visstand. 5 K zwemmen Vis Marine Bijvoorbeeld in deze Pinot | Blik 160 en 213 gram ALBERT SchuscH Blanc van het mooie huis De prijzen variëren van Schoech. Zacht appelig, k RNC BLANC met fijne amandelbittertjes 1.99-2.69 RSC HAUTE RS en een lichte citrusafdronk. Een perfecte combinatie. NIG es PLUS 21

PLUS - Folder van 22.02.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 21