PLUS - Folder van 27.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.09.2020 tot 01.11.2020.

Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 27.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 15
advertorial Zo smaakt de herfst in Mexico LÉ ER. _ m EEE er = hs 5 u oi gn A DV —_ A Pas N bh = 4 LA £) a , >” u FÜ Par." os en rn a “>, / Fe | ij $ Pu 2 u A, 72 ie FR N # V1 A A Bu me Bu ke rd SE ae Maak er een kleurrijke herfst van Bonduelle crispy maïs en rode kidneybonen worden met Eerde stoom bereid. Dit geeft méér bite en méér kleur aan je Crispy Mals Mexicaanse maaltijd. Verras je eters daarom deze herfst MINI PACKS eens met feestelijke Mexicaanse taco's. Dat is makkelijker dan je denkt. Gesnipperd uitje bakken met wat paprikablokjes, 24 dan rode kidneybonen en tacokruiden erdoor en met een Bondi le scheutje water 4 minuutjes laten pruttelen. Vervolgens met Bonduelle à Rode kidneybonen wat avocado en knapperige ijsbergsla in een in de oven verwarmde tacoschelp scheppen. Serveren met wat Bonduelle of crispy maïs Blik 310 gram of >= Crispy Mais erover voor de ultieme herfstkleuren op je bord. 2 blikjes 70 gram ee © Lekker met je handen eten! Prijzen variören van do» 1.29-1.75 En
PLUS - Folder van 27.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 15