PLUS - Folder van 27.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
advertorial
Zo smaakt de
herfst in Mexico
LÉ
ER.
_
m
EEE
er
=
hs
5 u
oi
gn
A
DV
—_
A
Pas
N
bh
=
4
LA
£)
a
,
>”
u
FÜ
Par."
os
en
rn
a
“>,
/
Fe |
ij
$
Pu
2
u
A,
72
ie
FR
N
#
V1
A
A
Bu
me
Bu
ke
rd
SE ae
Maak er een kleurrijke herfst van
Bonduelle crispy maïs en rode kidneybonen worden met
Eerde
stoom bereid. Dit geeft méér bite en méér kleur aan je
Crispy Mals
Mexicaanse maaltijd. Verras je eters daarom deze herfst
MINI PACKS
eens met feestelijke Mexicaanse taco's. Dat is makkelijker
dan je denkt. Gesnipperd uitje bakken met wat paprikablokjes,
24
dan rode kidneybonen en tacokruiden erdoor en met een
Bondi
le
scheutje water 4 minuutjes laten pruttelen. Vervolgens met
Bonduelle
à
Rode kidneybonen
wat avocado en knapperige ijsbergsla in een in de oven
verwarmde tacoschelp scheppen. Serveren met wat Bonduelle
of crispy maïs
Blik 310 gram of
>=
Crispy Mais erover voor de ultieme herfstkleuren op je bord.
2 blikjes 70 gram
ee
©
Lekker met je handen eten!
Prijzen variören van
do»
1.29-1.75
En