PLUS - Folder van 27.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.09.2020 tot 01.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

advertorial

Zo smaakt de

herfst in Mexico



ER.

_

m

EEE

er

=

hs

5 u

oi

gn

A

DV

—_

A

Pas

N

bh

=

4

LA

£)

a

,

>”

u



Par."

os

en

rn

a

“>,

/

Fe |

ij

$

Pu

2

u

A,

72

ie

FR

N

#

V1

A

A

Bu

me

Bu

ke

rd

SE ae

Maak er een kleurrijke herfst van

Bonduelle crispy maïs en rode kidneybonen worden met

Eerde

stoom bereid. Dit geeft méér bite en méér kleur aan je

Crispy Mals

Mexicaanse maaltijd. Verras je eters daarom deze herfst

MINI PACKS

eens met feestelijke Mexicaanse taco's. Dat is makkelijker

dan je denkt. Gesnipperd uitje bakken met wat paprikablokjes,

24

dan rode kidneybonen en tacokruiden erdoor en met een

Bondi

le

scheutje water 4 minuutjes laten pruttelen. Vervolgens met

Bonduelle

à

Rode kidneybonen

wat avocado en knapperige ijsbergsla in een in de oven

verwarmde tacoschelp scheppen. Serveren met wat Bonduelle

of crispy maïs

Blik 310 gram of

>=

Crispy Mais erover voor de ultieme herfstkleuren op je bord.

2 blikjes 70 gram

ee

©

Lekker met je handen eten!

Prijzen variören van

do»

1.29-1.75

En