PLUS - Folder van 26.03.2025 tot 01.04.2025 - Pagina 33


Hier is pagina 33 van 49 pagina's van de PLUS folder, geldig van 26.03.2025 tot 01.04.2025.



PLUS Folder 26.03.2025

Hier is pagina 33 van 49 pagina's van de PLUS folder, geldig van 26.03.2025 tot 01.04.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 26.03.2025 tot 01.04.2025 - Pagina 33

voten, Comte de Saint Aignan Pouilly-Fumé AOC ‘D: + Pouilly-Fumé is een wereldwijd bekende wijn gemaakt ore unt van Sauvignon Blanc en heeft als eigenschap dat deze lichte tonen van rokerigheid heeft dankzij de aanwezigheid van vuursteen in de bodem. a » Aromatisch, fris en levendig met tonen van groene appel, citroen Conte en een rokerige touch, maar toch zeer verfijnd van smaak « Heerlijk als ultieme begeleider van een garnalencocktail, maar ook perfect te combineren met geitenkaas, camembert, groene C faite 5 gran salades, lichte bereidingen van vis en schaal- en schelpdieren nil sk Winschrijver se Harold Hamersma: “Zo fumé als en pouilly-fumé maar zijn kan: lekker rokerig.” FSB ee dE u x ee UU: à voten, Monte Tessa Primitivo IGP œ + De wijnen uit de hak van Italië zijn razend populair in or Nederland. Dat heeft alles te maken met de vele zonuren in Puglia waardoor druiven perfect rijp worden « Typische Primitivo met aroma's van koffie, mokka, espresso en chocolade. Daarnaast proef je gedroogd donker fruit, zoals bramen, cassis en zwarte kersen + Past goed bij allerlei Italiaanse hoofdgerechten met rundvlees, maar ook bij pittige pasta- en pizzagerechten. Dé ideale wijn bij parmaham, gerijpte of jonge kazen CARO | = ) onder, “ â M N Ke all Ds 005 Sn + so 8 h Ë @ MONTE TESSA “mara woe goten 5 re HAN ES se blend afkomstig uit Ribeiro in Galicië, gemaakt van de druiven Treixadura en Torront DÉCO Eur met appel, peer en citroen van de Treixadura, aangevuld met tropii je tonen van meloen en de typische smaak van druiven van de Torrontes on als ritief, maar ook goed te combineren met vis, ge Kel schael- en schelpdieren en zoals ma 0 à lancha hego, paella of I: Ÿ NP À N A Harold Hamersma: “Geen seconde \ over aarzelen en direct kopen wat je kopen kunt.”

PLUS - Folder van 26.03.2025 tot 01.04.2025 - Pagina 33