PLUS - Folder van 26.03.2025 tot 01.04.2025 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 49 pagina's van de PLUS folder, geldig van 26.03.2025 tot 01.04.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

voten,

Comte de Saint Aignan

Pouilly-Fumé AOC

‘D:

+ Pouilly-Fumé is een wereldwijd bekende wijn gemaakt

ore unt

van Sauvignon Blanc en heeft als eigenschap dat deze

lichte tonen van rokerigheid heeft dankzij de

aanwezigheid van vuursteen in de bodem.

a

» Aromatisch, fris en levendig met tonen van groene appel, citroen

Conte

en een rokerige touch, maar toch zeer verfijnd van smaak

« Heerlijk als ultieme begeleider van een garnalencocktail, maar

ook perfect te combineren met geitenkaas, camembert, groene

C faite 5 gran

salades, lichte bereidingen van vis en schaal- en schelpdieren

nil

sk

Winschrijver

se

Harold Hamersma:

“Zo fumé als

en pouilly-fumé

maar zijn kan:

lekker rokerig.”

FSB

ee

dE

u

x

ee

UU:

à

voten,

Monte Tessa

Primitivo IGP

œ

+ De wijnen uit de hak van Italië zijn razend populair in

or

Nederland. Dat heeft alles te maken met de vele zonuren

in Puglia waardoor druiven perfect rijp worden

« Typische Primitivo met aroma's van koffie, mokka,

espresso en chocolade. Daarnaast proef je gedroogd

donker fruit, zoals bramen, cassis en zwarte kersen

+ Past goed bij allerlei Italiaanse hoofdgerechten met

rundvlees, maar ook bij pittige pasta- en pizzagerechten.

Dé ideale wijn bij parmaham, gerijpte of jonge kazen

CARO

|

=

)

onder,



â

M

N

Ke all

Ds

005

Sn

+

so

8

h

Ë

@

MONTE TESSA

“mara

woe

goten

5

re HAN

ES

se blend afkomstig uit Ribeiro in Galicië, gemaakt

van de druiven Treixadura en Torront

DÉCO Eur met appel, peer en citroen van de

Treixadura, aangevuld met tropii

je tonen van meloen en

de typische smaak van druiven van de Torrontes

on

als

ritief, maar ook goed te combineren met vis,

ge

Kel

schael- en schelpdieren en zoals

ma

0 à

lancha

hego, paella of

I:

Ÿ

NP

À

N

A

Harold Hamersma:

“Geen seconde

\

over aarzelen en

direct kopen wat je

kopen kunt.”