PLUS - Folder van 22.10.2025 tot 28.10.2025 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 10 pagina's van de PLUS folder, geldig van 22.10.2025 tot 28.10.2025.



PLUS Folder 22.10.2025

Hier is pagina 10 van 10 pagina's van de PLUS folder, geldig van 22.10.2025 tot 28.10.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 22.10.2025 tot 28.10.2025 - Pagina 10

Stoof Braad vlees/groente eerst aan voor meer smaak. F Gebruik bouillon, wijn, bier of kokosmelk : Houd vocht vast bij langzaam garen. ) T © OF CRC CCS Langzaam garen = mals resultaat. ee Voeg smaakmakers zoals tijm, laurier, MRC CEE CRE IC CCC CCE meer smaak, Stooftijd: Circa. 1,5 uur Stooftijd: Circa, 2 vur Structuur & smaak: Mals en zacht van smaak Structuur & smaak: Vezelig en vol van smaak Geschikt voor bijv.: Als lapje of stoofvlees Geschikt voor bijv. EURE) 277 FF É Aeg rd pn “4 8 4 a me ei. É > “+ dee Klik hier „e? ie Klik hier y voor het € Ne voor het bad recept 4 À recept & B > Stooftijd: Circa. 2,5 uur Stooftijd: Circa, 1 - 1,5 uur Structuur & smaak: Draadjesvlees Structuur & smaak: Stevig, sappig Geschikt voor bijv.: Hachee of goulash Geschikt voor bijv: Stoofvlees mn à moderne > = EE: zu 3 | ek Fa % a Ki ik hier 8 Klik hier À voor het 4 LE z nn Stooftijd: Circa. 2,5 uur Structuur & smaal raadjesvlees ét Geschikt voor bijv.: Stoofpot Fr Klik hier voor het recept Voor meer ) U heerlijke ig IR x | 8: = PLUS Bestel ook met de PLUS app of op plus.nl

PLUS - Folder van 22.10.2025 tot 28.10.2025 - Pagina 10