PLUS - Folder van 28.11.2021 tot 04.12.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 32 pagina's van de PLUS folder, geldig van 28.11.2021 tot 04.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

OEREN \,

KAAS®

FRIES ROGGEBROOD

Pe

van Aarden Boonstra uit Joure

in

Ruk

DAN

g

EN

VEZE!

LS,

rg

ik

1

„OUDE Kaas



Mo

GIJS Fries roggebrood

Ee

nog

Traditioneel Fries roggebrood halen wij natuurlijk in

den

Friesland. Bij bakker Marten Boonstra in Joure. Hij bereidt

eN

zijn grove roggebrood ambachtelijk, volgens klassiek Fries

recept. Proef maar eens hoe smeuïg het is.

m,

Pak 500 gram

dd

D

+02 0.89

A

ey

)

TS

GIJS Boerenkaas oud

Cum Laude bekroond!

Onze boerenkaas komt van

D.

Nederlandse boerderijen, waar trotse

melkveehouders hun eigen verse melk

gebruiken om de allerbeste kaas te

=

maken. Die liefde proef je!

Per 400 gram

6-60 4.99

{

we

AB

In RODE BIETENSAUS

u

£

>

2

.

er

ek

=

ROLMOPSEN 5

®

%

EF

G

Kae

x

=

HA

8

GIS

GE

=

as

Œ

Hele makreel pak 290 gram,

Makreelfilet pak 150 gram

vl

of Forelfilet pak 160 gram

Visroker Gerrit Klooster uit

GIJS

„Enkhuizen kent de geheimen

van traditioneel visroken. Zo geeft

Haring in saus Bak 160 gram,

1

hij zijn makreel alleen wat zout en

| crRoven

rolmops of zure haring pot 350 gram

rookt hij de vis op krullen van

naden

De rolmops van haringmeester Herjan Schukkert begint

beukenhout en vurenhout. Zo krijg

als een verse, malse haringfilet. Die marineert hij in

je gerookte vis zoals gerookte



natuurazijn en rijpt hij in vaten. Vervolgens rolt hij ‘m op

vis hoort te smaken.

m

a

—— 7

(ii

Vars

an

met knapperige augurk. Het resultaat? Een heerlijk malse,

Per pak

ui

zachte en frisse rolmops.

359-479 2.99

le

2-05-2-25 1.79

Meer weten over GIJS producten? ETS