PLUS - Folder van 28.11.2021 tot 04.12.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 32 pagina's van de PLUS folder, geldig van 28.11.2021 tot 04.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OEREN \,
KAAS®
FRIES ROGGEBROOD
Pe
van Aarden Boonstra uit Joure
in
Ruk
DAN
g
EN
VEZE!
LS,
rg
ik
1
„OUDE Kaas
€
Mo
GIJS Fries roggebrood
Ee
nog
Traditioneel Fries roggebrood halen wij natuurlijk in
den
Friesland. Bij bakker Marten Boonstra in Joure. Hij bereidt
eN
zijn grove roggebrood ambachtelijk, volgens klassiek Fries
recept. Proef maar eens hoe smeuïg het is.
m,
Pak 500 gram
dd
D
+02 0.89
A
ey
)
TS
GIJS Boerenkaas oud
Cum Laude bekroond!
Onze boerenkaas komt van
D.
Nederlandse boerderijen, waar trotse
melkveehouders hun eigen verse melk
gebruiken om de allerbeste kaas te
=
maken. Die liefde proef je!
Per 400 gram
6-60 4.99
{
we
AB
In RODE BIETENSAUS
u
£
>
2
.
er
ek
=
ROLMOPSEN 5
®
%
EF
G
Kae
x
=
HA
8
GIS
GE
=
as
Œ
Hele makreel pak 290 gram,
Makreelfilet pak 150 gram
vl
of Forelfilet pak 160 gram
Visroker Gerrit Klooster uit
GIJS
„Enkhuizen kent de geheimen
van traditioneel visroken. Zo geeft
Haring in saus Bak 160 gram,
1
hij zijn makreel alleen wat zout en
| crRoven
rolmops of zure haring pot 350 gram
rookt hij de vis op krullen van
naden
De rolmops van haringmeester Herjan Schukkert begint
beukenhout en vurenhout. Zo krijg
als een verse, malse haringfilet. Die marineert hij in
je gerookte vis zoals gerookte
—
natuurazijn en rijpt hij in vaten. Vervolgens rolt hij ‘m op
vis hoort te smaken.
m
a
—— 7
(ii
Vars
an
met knapperige augurk. Het resultaat? Een heerlijk malse,
Per pak
ui
zachte en frisse rolmops.
359-479 2.99
le
2-05-2-25 1.79
Meer weten over GIJS producten? ETS