PLUS - Folder van 05.03.2023 tot 11.03.2023 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 36 pagina's van de PLUS folder, geldig van 05.03.2023 tot 11.03.2023.

Hier is pagina 19 van 36 pagina's van de PLUS folder, geldig van 05.03.2023 tot 11.03.2023.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 05.03.2023 tot 11.03.2023 - Pagina 19
emma EEE ana Tre Fio! Montuno Greco di tufo Garnacha & monastrell * Gemaakt van een druif die alleen voorkomt in Campanië in « De gebruikte druivensoorten garnacha en monastrell worden Italië. De unieke vulkanische bodem nabij de Vesuvius zorgt afzonderlijk gevinifieerd Wijnmaker Rubén Magallanes wilde voor veel mineraliteit en daarnaast rijpt de greco di tufo pas een perfecte blend maken. Dat hij daarin geslaagd is, blijkt wel rond oktober vanwege de hoog gelegen wijngaarden. Dat uit de 92 punten van de International Wine Report die deze geeft de wijn veel structuur wijn behaald heeft « Helder geel van kleur met tropische vruchten en mineralen in « Volle smaak met rijp roodfruitaroma's, een hint van specerijen de geur. De smaak is elegant en complex met rijp tropisch en een balsamische afdronk fruit en sappige grapefruit. Gevolgd door een lange frisse » Lekker bij (vegetarische) pastagerechten of rund en lam, maar aromatische afdronk ook bij gevogelte * Serveer deze wijn gekoeld en het liefst bij visgerechten, schaal- en schelpdieren, gevogelte, mozzarella of bij een tonijnsteak IWSC Je BRONZE WINEREPORT a 4 zat u l € dw ) TREsFIORI Ws VINAS vIEJAS NTU TRE2FIORI waasvrens & — RECO DI TUFO eo ren GRECO DI TUFO eel MADE IN ITALY AN NY wa Ÿ ARTS ail KL
PLUS - Folder van 05.03.2023 tot 11.03.2023 - Pagina 19