Poiesz - Folder van 02.03.2020 tot 08.03.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 17 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 02.03.2020 tot 08.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
WEEK 10 | pagina 9
I.
de
„
MEXICAANSE
BANDEROS
TORTILLAWRAPS
MET FAJITASAUS
‚ Makkelijk
VOOR 6 STUKS
CA. 25 MINUTEN
Dt Le Hi
2 eetlepels olijf- of arachideolie
1 ui, gesnipperd
Genieten van de Mexicaanse keuken gaat wel heel makkelijk
2 teentjes knoflook, fijngehakt
met de nieuwe producten van Banderos.
1 zakje Banderos Fajita Kruidenmix
1 rode of gele paprika, zonder
as
zaadjes, in blokjes
courgette, in blokjes
2 tomaten, in blokjes
1 blikje (250 gram) kidneybonen,
uitgelekt
Banderos
E
1 blikje (200 gram) mais, uitgelekt
300 gram rundergehakt
alle soorten
6 Banderos Tortilla Wraps
2 zakjes a 28 gram/potten,a230-300-Bfam/
1 pot Banderos Fajita Saus
x“
BANDEROS
150 gram belegen kaas, geraspt
zakken à 6-12 stuks LEE ACH
>
Lage ovenschaal of bakplaat, ingevet
ed
PETE
n
LC
WRAPS
Bereiden
JE
Verhit de olie in een wok of
Fe
7
hapjespan en fruit hierin de ui en
4
|
knoflook 1-2 minuten. Voeg de
CET
nn ES
CET
|
kruidenmix, paprika, courgette
en tomaten toe en roerbak 2-3
” |
108-388
a
ER
ès
=
minuten. Schep de bonen en mais
DEROS
a
erdoor en verwarm op een lage
stand 3-4 minuten. Besprenkel de
0.54-1.94
tortillawraps met water en verhit
10-15 seconden in de magnetron
Per combinatie kan de pris verschllen.
Bijde kassa kjgt u 50% krting op detotzalpris.
op 700 watt of bak beide zijden
10-15 seconden in een droge, hete
koekenpan. Verwarm de ovengrill.
Rundergehakt
PAK HJ
Bestrijk de tortillawraps met een
van runderen uit het Noorden
traditionale, mild of extra-vierge
EN
—
_
=
dun laagje fajitasaus en verdeel
gekruid of ongekruid P
flesje à 500 ml
A
N
het groentemengsel erover. Rol
de wraps op en leg ze naast elkaar
in de ovenschaal. Strijk de rest
van de saus erover en bestrooi
500
met de kaas. Zet de wraps niet
te dicht onder de ovengrill tot de
GRAM
kaas licht gesmolten is.
Ei
385-3:98
ÉD DL
Tip
Laat het rundergehakt weg in het
ET
mengsel en je hebt een heerlijk
UIT ONZE
ei
vegetarisch gerecht.
| STREEX!
2"
a
|
28°
ed
La
=.
=
Grand Italia
maestro pastaio
ñ
3
RES
y
|
(|
I N
=
oe)
ENZ
Grand Italia,
+
1%
1;
Grand Itali,
[2
ie
iR
„x
pe
HALVE
PRIJS
4)
2 zal
naar
ssl
li mi)
{!
#
ERN
1
verschil
Per com