Poiesz - Folder van 06.04.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 17 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 06.04.2021 tot 11.04.2021.

Hier is pagina 6 van 17 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 06.04.2021 tot 11.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 06.04.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 6
WEEK 14 | pagina 4 Boterham- of palingworst akt à ca. 125 van de fdelit BIOLOGISCHE SN 8 ng ® 10+ + Kaas wordt gemaakt van melk van biologische koeien. Als kaas net gemaakt is, is hij t sla heeft weinig smaal jo+ kaas krijgt de tijd om te rijpen, de waardoor hij steviger en smaakvoller van smaak wordt. GRAM | ; Lekker op brood, over de pasta of bij de borrel! ner Bier alle 0°° x are à 150-350 gram Katenspek of van de versafdeling van de versafdeling io | eg Durs ro M Ken ee) DE En | | | fl 100 en GRAM GRAM a " D Bei 17 1° N 1 > > I N Poiesz 48+ La Vache qui rit cheez dippers Lil jong, jong belsen. been of extra belegen IE van de versafdeling gerg u pakje à 175 gram of netje à 5 stuks Bio+ joche quirig CHEEZ oe DIPVERS, Ph lan FRE LS, BRI E Br M Æ 259 We) D KORTING 2 GRAM EER ras 179-239 ON 1.49-2.99 AT 15° Puur Voordeel. Puur FOESZ SUPER" HARKTEN
Poiesz - Folder van 06.04.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 6