Poiesz - Folder van 06.04.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 17 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 06.04.2021 tot 11.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WEEK 14 | pagina 4
Boterham- of palingworst
akt à ca. 125
van de
fdelit
BIOLOGISCHE
SN
8
ng
®
10+
+ Kaas wordt gemaakt van melk van biologische
koeien. Als kaas net gemaakt is, is hij
t sla
heeft
weinig smaal
jo+ kaas krijgt
de tijd om te rijpen,
de
waardoor hij steviger en smaakvoller van smaak wordt.
GRAM |
;
Lekker op brood, over de pasta of bij de borrel!
ner
Bier
alle
0°° x
are à 150-350 gram
Katenspek of
van de versafdeling
van de versafdeling
io |
eg
Durs
ro
M
Ken
ee)
DE
En
| |
|
fl
100
en
GRAM
GRAM
a
"
D
Bei
17
1°
N
1
>
>
I
N
Poiesz 48+
La Vache qui rit cheez dippers
Lil
jong, jong belsen. been of extra belegen
IE
van de versafdeling
gerg
u
pakje à 175 gram of netje à 5 stuks
Bio+
joche quirig
CHEEZ
oe
DIPVERS,
Ph
lan
FRE
LS,
BRI
E
Br
M
Æ
259
We) D
KORTING
2
GRAM
EER
ras
179-239 ON
1.49-2.99
AT
15°
Puur Voordeel. Puur
FOESZ
SUPER"
HARKTEN