Poiesz - Folder van 06.04.2021 tot 11.04.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 17 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 06.04.2021 tot 11.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEK 14 | pagina 4

Boterham- of palingworst

akt à ca. 125

van de

fdelit

BIOLOGISCHE

SN

8

ng

®

10+

+ Kaas wordt gemaakt van melk van biologische

koeien. Als kaas net gemaakt is, is hij

t sla

heeft

weinig smaal

jo+ kaas krijgt

de tijd om te rijpen,

de

waardoor hij steviger en smaakvoller van smaak wordt.

GRAM |

;

Lekker op brood, over de pasta of bij de borrel!

ner

Bier

alle

0°° x

are à 150-350 gram

Katenspek of

van de versafdeling

van de versafdeling

io |

eg

Durs

ro

M

Ken

ee)

DE

En

| |

|

fl

100

en

GRAM

GRAM

a

"

D

Bei

17



N

1

>

>

I

N

Poiesz 48+

La Vache qui rit cheez dippers

Lil

jong, jong belsen. been of extra belegen

IE

van de versafdeling

gerg

u

pakje à 175 gram of netje à 5 stuks

Bio+

joche quirig

CHEEZ

oe

DIPVERS,

Ph

lan

FRE

LS,

BRI

E

Br

M

Æ

259

We) D

KORTING

2

GRAM

EER

ras

179-239 ON

1.49-2.99

AT

15°

Puur Voordeel. Puur

FOESZ

SUPER"

HARKTEN