Poiesz - Folder van 14.04.2025 tot 21.04.2025 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 45 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.04.2025 tot 21.04.2025.

Hier is pagina 23 van 45 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.04.2025 tot 21.04.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 14.04.2025 tot 21.04.2025 - Pagina 23
WEEK 16 | 23 Ir in CET Le Meinderts He ru ne sea Ä NL $ we 2 — SCAN MIJ! = “u eN Asperges 500 gram 6° Wijntip! Champteloup Sauvignon Blanc nn Touraine BAT 6/7 NIX10 Ei Mearkas draait alles om seizoensproducten en lokale smaken. Kees en zijn compagnon bouwden het restaurant zelf en creëren een moestuin en voedselbos. Ze werken seizoensgebonden en En met lokale producten. Deze werkwijze leverde de Mearkas een Groene MICHELIN Ster op, 3 een prijs voor chefs die zich inzetten voor een duurzame toekomst. RECEPT? SCAN MIJ Lees het volledige recept op poiesz-supermarkten.nl/lekker-pasen of scan de QR-code. af ESZ\ er r | Zkt el
Poiesz - Folder van 14.04.2025 tot 21.04.2025 - Pagina 23