Poiesz - Folder van 14.04.2025 tot 21.04.2025 - Pagina 23

Hier is pagina 23 van 45 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 14.04.2025 tot 21.04.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WEEK 16 | 23
Ir
in
CET
Le Meinderts
He
ru
ne
sea
Ä
NL $
we
2
—
SCAN MIJ!
=
“u
eN
Asperges
500 gram
6°
Wijntip!
Champteloup
Sauvignon Blanc
nn
Touraine
BAT
6/7 NIX10
Ei
Mearkas draait alles om seizoensproducten en lokale smaken. Kees en zijn compagnon bouwden
het restaurant zelf en creëren een moestuin en voedselbos. Ze werken seizoensgebonden en
En
met lokale producten. Deze werkwijze leverde de Mearkas een Groene MICHELIN Ster op,
3
een prijs voor chefs die zich inzetten voor een duurzame toekomst.
RECEPT?
SCAN MIJ
Lees het volledige recept op poiesz-supermarkten.nl/lekker-pasen of scan de QR-code.
af ESZ\
er
r |
Zkt
el