Poiesz - Folder van 18.01.2021 tot 24.01.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 17 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.01.2021 tot 24.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEK 3 | pagina 2

Magere varkensrollade

Magere varkenslappen

Ouderwets lekker stoof-

vlees in 5 minuten op tafel

45

minuten een heerlijk malse sukadelap, draadjesvlees

of hacheevlees

Poiesz

jaakt het

ogelijk met de

Fo

y Four rundvleesproducten.

[33 a hiervan

komt uit de Franse keuke

PAL

SOUS-\

wordt handgesneden en natuurlijk ‚gekruid men VEH

5

N

verpakt en 8 uur lang op 80%

gegaarı

0 wordt het vlees

5

supermals en blijv

EG

jak- en voedii

ICE

WA

Iii

2

toofvlees smaakt

SER

hierdoor zoals oma het vroeger maakte. Alleen stond zij de

hele dag en u slechts 5 minuten in de keuken. Ja, wie zei er dat

vroeger alles beter was?

500

GRAM

J GEENE-NUMMERS

= VIOE EN

Ve

zt

4



A

VARKENSVLEES

ET

Horst

VARKENSVLEES

ET

De

RE

COMEN CUT TON

QE

Malse runderbieflappen

Kipdijfilet

SI

gg

GEENE-NUNMERS

GLUTENVRIJ

#

=

SOUS-VIDE GEBARRO

er

:

N

(ss

7

gr.

er

u

pa

à

ne

7

Arena ÈS

Er

p

er

adj

CR

500

DP

L00

|

vl



(3

GRAM

GRAM

SEENE-NUMMERS

>

au

EEN

es

SOUS VIDEGEDAARD

f

TD)

N

3

kiongs

Wor

er gro

ver

Te TT

N

Noorder- of Bretons gehakt

Gyros- of Hollands kebabvlees

Hach Oz

|

Pr

vr

F

I

ss

add

SAN

Heks

“à

x

Ÿ

Ki,

EN

À

Ss

rise

N

N

a

Fe

Ce

PS

2

ae

PAKJE

500

500

$

GRAM

GRAM

Food by Four

1

draadjesvlees

acheevlees

kilo n63

ETAT

pakje à 300 gram

Hoss

Kd

klozas

RKTEN

sure!

rl