Poiesz - Folder van 18.01.2021 tot 24.01.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 17 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 18.01.2021 tot 24.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WEEK 3 | pagina 2
Magere varkensrollade
Magere varkenslappen
Ouderwets lekker stoof-
vlees in 5 minuten op tafel
45
minuten een heerlijk malse sukadelap, draadjesvlees
of hacheevlees
Poiesz
jaakt het
ogelijk met de
Fo
y Four rundvleesproducten.
[33 a hiervan
komt uit de Franse keuke
PAL
SOUS-\
wordt handgesneden en natuurlijk ‚gekruid men VEH
5
N
verpakt en 8 uur lang op 80%
gegaarı
0 wordt het vlees
5
supermals en blijv
EG
jak- en voedii
ICE
WA
Iii
2
toofvlees smaakt
SER
hierdoor zoals oma het vroeger maakte. Alleen stond zij de
hele dag en u slechts 5 minuten in de keuken. Ja, wie zei er dat
vroeger alles beter was?
500
GRAM
J GEENE-NUMMERS
= VIOE EN
Ve
zt
4
€
A
VARKENSVLEES
ET
Horst
VARKENSVLEES
ET
De
RE
COMEN CUT TON
QE
Malse runderbieflappen
Kipdijfilet
SI
gg
GEENE-NUNMERS
GLUTENVRIJ
#
=
SOUS-VIDE GEBARRO
er
:
N
(ss
7
gr.
er
u
pa
à
ne
7
Arena ÈS
Er
p
er
adj
CR
500
DP
L00
|
vl
€
(3
GRAM
GRAM
SEENE-NUMMERS
>
au
EEN
es
SOUS VIDEGEDAARD
f
TD)
N
3
kiongs
Wor
er gro
ver
Te TT
N
Noorder- of Bretons gehakt
Gyros- of Hollands kebabvlees
Hach Oz
|
Pr
vr
F
I
ss
add
SAN
Heks
“à
x
Ÿ
Ki,
EN
À
Ss
rise
N
N
a
Fe
Ce
PS
2
ae
PAKJE
500
500
$
GRAM
GRAM
Food by Four
1
draadjesvlees
acheevlees
kilo n63
ETAT
pakje à 300 gram
Hoss
Kd
klozas
RKTEN
sure!
rl