Poiesz - Folder van 05.10.2020 tot 11.10.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 18 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 05.10.2020 tot 11.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

è

WEEK 41 | pagina 4

Snijworst of salami

Slagers rosbief

verpakt à ca. 150 gram

naturel of peper

Nam 7 he aygerläment

van de versafdeling

|

van de versafdeling

#



5e

ied

dt

JE

10

0 /

100

GRAM

GRAM |

2.60

VERS VOOR

15°

1%

U GEGRILD

De zaadjes van de

Ben Seesen

fenegriek smaken

naar walnoot en

Sne,

Soi

u

IO

an

geven deze kaas een

Flinterdun gesneden vleeswaren

Poiesz verse paté

heerlijk zachte twist.

achterham, kipfilet, prosciutto di Italia

Ardenner, cranberry, crème of peper

of beenham

pakje à 80-100 gram

>

4

R

De Hollandse geitenkaas is

geschikt voor mensen met

een koemelk allergie.

RAM

Licht verteerbaar en zacht

van smaak.

GG

aD

Na

430-148

=

17

0°°

mm sm

Maasdammer kaas is een,

venenatis

ers

Hollandse gatenkaas. Door

De Deelen boerenkaas

Bijzonder Lekker

de vorming van de luchtbellen

komen er smaakstoffen in de

of Riperkrite tsiis

48+ kaasplakken

kaas vrij die normaliter niet.

48+ jong belegen of belegen

alle soorten

ontstaan tijdens het rijpings-

van de versafdeling

pakje à 210-240 gram

proces. De smaak is zoet en

nootachtig.

dl

+.

LT

Es

k]

A

=

500

250

=

Echte

Oude Komijnekaas is een

GRAM

Boeren

GRAM

S:

kaas met karakter.

C1

Kaas iin

à

Deze Goudse Kaas heeft

Ken mn

349-449

lang gerijpt, waardoor het

een stevige structuur heeft.

sa gene

u

| Pau

2°°

ra tee tt

ee

men

Galbani mozzarella of Salakis feta

alle soorten

zakje of pakje à 125-240 gram

mi

25%

KORTING

a

TAN

FE

25%

pn

13.90-18.49

KORTING

{



Mozzarella

SEE

>

10.42-13.86

Fe

CPL

1.16-2.24

mere

—— (okkef = !

erTrst

N