Poiesz - Folder van 04.11.2019 tot 10.11.2019 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 17 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 04.11.2019 tot 10.11.2019.



Poiesz Folder 04.11.2019

Hier is pagina 5 van 17 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 04.11.2019 tot 10.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Poiesz - Folder van 04.11.2019 tot 10.11.2019 - Pagina 5

WEEK 45 | pagina 3 VLEES UIT EIGEN REGIO DUURZAAM: LAGERE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK Elke dag vers rundergehakt in uw Poiesz supermarkt. Gedraaid door uw Poiesz slager MET VLEES VAN MELKKOEIEN (DUBBELDOELKOE). met ons eigen kruidenmengsel. Bent u benieuwd waar uw vlees vandaan komt? Het vlees van de melkkoe is voor de boer vooral een bijproduct. Het belangrijkste Bij Poiesz geven wij u graag duidelijkheid! Neem bijvoorbeeld het rundergehakt doel van de boer is immers om de koe melk te laten produceren. Doordat dit dat speciaal geselecteerd wordt voor Poiesz, dit komt van Holstein melkkoeien uit vlees een bijproduct is van de melkveehouderij en doordat in deze sector de het Noorden. Dat wil zeggen: Friesland, Groningen of Drenthe. De melkkoeien productiviteit in Nederland zeer hoog ligt, is ook de broeikasemissie van dit vlees worden ook wel dubbeldoelkoeien genoemd. Ze hebben hun leven lang geleefd relatief laag. Zeker vergeleken met vlees van de vleesveestapel. op de boerderij om melk te produceren voor de melkveehouder. Naast gras krijgen de melkkoeien nog ander ruwvoer. Gedroogd gras, (snij)maiïs Het vlees wordt op één locatie speciaal geselecteerd voor Poiesz supermarkten. en krachtvoer met vitamines en vetten. Ook krijgen de koeien (rest)producten uit Ook wordt hier de herkomst locatie en de tracering gewaarborgd. Zo spelen we de voedingsmiddelenindustrie, zoals pulp van bieten en aardappelbijproducten. in op de toenemende vraag van de consument om een regionaal of lokaal Dit draagt bij aan het duurzaam verwerken van producten die de mens niet kan herkenbaar product aan te kunnen bieden. Zoals dit regionale en verantwoorde of wil eten. dubbeldoelkoeien vlees! MEER WETEN? LEKKER: GEVARIEERD GELEEFD EN GEVOERD, Kijk op: www. poiesz-supermarkten.nl/herkomst-vers DAT PROEFT U! Een koe die elke dag, week-in-week-uit een topprestatie levert. Hierdoor leeft en eet de koe ook anders. Zo mogen de melkkoeien zomers vaak in de Nederlandse weide grazen. En hebben ze de mogelijkheid zich te goed te doen aan het verse gras dat daar groeit. Doordat de koe een aantal jaren op deze wijze leeft, eet en melk geeft is het vlees van de melkkoe ook absoluut anders van smaak! Noorder rundergehakt "8 a gekruid of ongekruid of staven. Met Noordergehakt van Poiesz hunt u alle kanten op. * Jelle de Boer, Slager bij Poiesz Ylst GRAM zen Hilo 5.00 Md VE re a um. nnen nennen ne TEN 5 me 1 ur Et ln, ir 1 j in = = zE wi ei ER Fe) VA A = ei N Tr dh: Rn OERS “re Fe à En FU N nl tl a à à de, ‚ x ES ca Wi Ih fi lu Nr N Es NRK x. 4 Aid a vi A; K à d Ps el de Ki a x 5 1 a 1 N k à sa A] A a Na A Le AAN } À NE NE ve ® LU a A se à bi a AN D SR (Eur x 4 AR te NN Eu “ \ A er Ex ht A 2 ur vi a a a à V Ns Pi St u SUPERMAR! KTEN

Poiesz - Folder van 04.11.2019 tot 10.11.2019 - Pagina 5