Poiesz - Folder van 07.12.2025 tot 13.12.2025 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 44 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 07.12.2025 tot 13.12.2025.
Hier is pagina 18 van 44 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 07.12.2025 tot 13.12.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 07.12.2025 tot 13.12.2025 - Pagina 18
AE Kk Ld en = CL Ii Be = a a) Ln 1 = CE | Lu estaurant 't Havenmant: pr FOUT je HANOS Gouden Kol inde Is. SVH* MeesterkoleMa dervaart la hoe dynamisch het culinaire proces is. Voor Poil " cht hij een voorgerecht van gerookte zalm. Pleij p wat slagroom, geklopt eiwit en een beetje jakt Marco een verrukkelijke mousse van: rad CI Beat ET ‚h hoogstandje, maar ik heb: AS 8 houden. Als LE NON TU) ASN kennisiover tedragen, ook aan'men: LES " Kog efhebbers die nog geen ervaring hebben ‚met het en van een mousse, doen er g beginnen. "Je kunt dit gerecht een week + Le n al bereiden. Haak niet te snel af en TRE eens lekker te onderzoeken.” r +. tje Het mooi vormgegeven voorgerecht prikkelt alle smaakpapillen, in precies de juiste verhouding. “Het zuur komt van de karnemelk, het bitter van de wasabimayonaise en het zout van de zalm en garnaaltjes. Het krokantje is zoet.” Marco nodigt ons uit om een feestje te maken van elk bord. “Vorm, textuur, kleur en harmonie doen ook mee in de smaakbeleving." * De SVH (Stichting Vakbekwaamheid Hospitality) Meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca én hospitality kan behalen.
Poiesz - Folder van 07.12.2025 tot 13.12.2025 - Pagina 18


