Poiesz - Folder van 21.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 19 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 21.12.2020 tot 27.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WEEK 52 | pagina 15
4
Zr
$
Tapas of buitenlandse kaas
fz
alle soorten
ard
3 bakjes à 70-200 gram naar keuze
À
òf
14
=
_
Se
iM
AN
2%
FA
©
pe
#
3
u
4e
&
ai
ie
6
IN
ES
\
|:
Fi
EJ
F
Vi
a
f
—
a
Ii
zi
EN
KD
a
N
>
R
a
«(
NV
Sf
=
=
=
BAKJES
La
F
M
E
À
N
—
>>
UT
FF
vas
kb
De
N
A
Luxe plateau met buitenlandse kazen
ie,
SN
et Camembert,
‘ambert, Cheddar Welsh,
8
5
Marcaire:
Tom
plateau met stukjes. à 80-15 gram
Poiesz verse filet RATE
Bruinsma ambachtelijke
aturel, paper à ui, carp:
e
si
“
y,
er. Se
5, sronneen Drents of pittig
F
tof ossemwarst
stel à 2 w
Sir
2 bais à 150-200 gl
n°
Satin
à!
3
Er
j
4
à
I
STUKS
4-
En
..
B
|
de
Ho
zu
wo ou
Ds
Poiesz verse p:
Blauwe druiven met pit
rdenner, cranberry, crème of peper
“se
=
Deze pittige, Franse kaas is herkenbaar aan z'n witte korst. Wordt gemaakt van koemelk.
Een licht pittige blauwaderkaas uit Frankrijk, gemaakt van koemelk
Als hele kaas is de blauwaderkaas altijd in ilindervorm.
10
500
GRAM
GRAM
Een halfharde kaas arena Wordt veel gebruikt bij gerechten, maar is ook heerlijk
om het kaa:
splankje mee te ei
|
Een gewassen korstkaas uit de Vogezen. Var RER koemelk, Typerend is de
at stug
ge korst, De kaas is mild tot pittig va
|
koga,
kio358
Deze kaas komt uit de Pyreneën en heeft, omdat hij zo zacht is, een bijna Pres smaak.
De kaas bestaat al sinds de 12° eeuw. Onze tip: start uw kaasplankje met deze kaas
NA
AAANNA
Fr
Ik