Poiesz - Folder van 21.12.2020 tot 27.12.2020 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 19 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 21.12.2020 tot 27.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEK 52 | pagina 15

4

Zr

$

Tapas of buitenlandse kaas

fz

alle soorten

ard

3 bakjes à 70-200 gram naar keuze

À

òf

14

=

_

Se

iM

AN

2%

FA

©

pe

#

3

u

4e

&

ai

ie

6

IN

ES

\

|:

Fi

EJ

F

Vi

a

f



a

Ii

zi

EN

KD

a

N

>

R

a

«(

NV

Sf

=

=

=

BAKJES

La

F

M

E

À

N



>>

UT

FF

vas

kb

De

N

A

Luxe plateau met buitenlandse kazen

ie,

SN

et Camembert,

‘ambert, Cheddar Welsh,

8

5

Marcaire:

Tom

plateau met stukjes. à 80-15 gram

Poiesz verse filet RATE

Bruinsma ambachtelijke

aturel, paper à ui, carp:

e

si



y,

er. Se

5, sronneen Drents of pittig

F

tof ossemwarst

stel à 2 w

Sir

2 bais à 150-200 gl



Satin

à!

3

Er

j

4

à

I

STUKS

4-

En

..

B

|

de

Ho

zu

wo ou

Ds

Poiesz verse p:

Blauwe druiven met pit

rdenner, cranberry, crème of peper

“se

=

Deze pittige, Franse kaas is herkenbaar aan z'n witte korst. Wordt gemaakt van koemelk.

Een licht pittige blauwaderkaas uit Frankrijk, gemaakt van koemelk

Als hele kaas is de blauwaderkaas altijd in ilindervorm.

10

500

GRAM

GRAM

Een halfharde kaas arena Wordt veel gebruikt bij gerechten, maar is ook heerlijk

om het kaa:

splankje mee te ei

|

Een gewassen korstkaas uit de Vogezen. Var RER koemelk, Typerend is de

at stug

ge korst, De kaas is mild tot pittig va

|

koga,

kio358

Deze kaas komt uit de Pyreneën en heeft, omdat hij zo zacht is, een bijna Pres smaak.

De kaas bestaat al sinds de 12° eeuw. Onze tip: start uw kaasplankje met deze kaas

NA

AAANNA

Fr

Ik