Spar - Folder van 14.11.2019 tot 27.11.2019 - Pagina 12
![](https://vm-folders.ams3.digitaloceanspaces.com/folders/2517/pages/full-12.jpg)
Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Spar folder, geldig van 14.11.2019 tot 27.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2 personen 30 minuten
In 30 minuutjes
ingrediënten
20000000000000000000000000e
nog in huis halen
zoete aardappelstamp met
2 schouderkarbonades
250 gram zoete aardappels (geschild, in stukken)
150 gram kruimige aardappels (geschild, in stukken)
D
appel en zuurkool
1 appel (geschild, in stukjes)
250 gram zuurkool naturel (panklaar)
Cn
al in huis?
Pael
2
1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden
1 eetlepel olijfolie
ak
1 eetlepel balsamicoazijn
5
‚n
“4
a
1 eetlepelboter
|
à
1 ui (in halve ringen)
si
1 theelepel gedroogde rozemarijn
#
A
1 teentje knoflook (grof gehakt)
&
IR
vr
bereiding
Mengde Italiaanse kruiden met de olijfolie,
balsamico, zout en peper. Bestrijk hiermee de
karbonades aan beide kanten. Kook de zoete en
S
kruimige aardappels in ruim water met wat zout
gaar. Giet af en laat uitstomen. Verhit intussen
1 eetlepel boter in een hapjespan en fruit de ui
met de rozemarijn in circa 4 minuten zacht. Voeg
de knoflook en appelstukjes toe en roerbak 1
N
N:
minuut. Schep de zuurkool hierop en warm met
het deksel op de pan nog circa 10 minuten door.
Verhit intussen een grillpan en gril de karbonades
IR
aan beide kanten in 5-7 minuten bruin en gaar.
*
S
Stamp de aardappels met 1 eetlepel boter fijn.
£
C
Breng de zuurkool op smaak met peper. Leg de
karbonades op de aardappelstamp en serveer
far
met de zuurkool.
x»
& 5
Pr
hund …
ZuURKOOL
oe
k +
3 jar last jean
a
€ nr verlope gen mina.
.-
4
1
mu |
metre
NIKO
AE
FRE
Antico Casale
>
N
alle varianten
fles 750 ml
E
zoete
aardappel
zuurkool
=
.
O2
los per 500 gram
O2
bak 250 gram