Spar - Folder van 09.01.2020 tot 22.01.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Spar folder, geldig van 09.01.2020 tot 22.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2 personen 25 minuten

in 25 minuutjes

ingrediënten

200000000000000000000000000e

stamppot van zoete

400 gram zoete aardappel

aardappel met gedroogde

100 gram rucola naturel

4 eetl. gedroogde tomaat

t

klontje roomboter

pen

omaat en rucola

1 dimelk

4 varkenschipolata worstjes

ecepten Vig,

scheutje zonnebloemolie

d

versgemalen peper

%

|

A

&

4

zout

=.

EN

œ

2

À

N

@

3

Ta

RE

N

à

bereiding

Lo

Schil de zoete aardappels, snijd in niet te grove

À

stukken en zet net onder met water. Voeg een

snufje zout toe en breng aan de kook. Laat de

\

aardappels in ongeveer 15 minuten gaar koken,

+

giet af en laat goed uitlekken. Snijd, terwijl de

à

aardappels koken, de uitgelekte gedroogde

a

|

tomaatjes fijn. Stamp de aardappels met behulp

van een pureestamper tot een puree en voeg

er de gedroogde tomaatjes aan toe. Verwarm

/

in een steelpan de melk met de roomboter en

breng tegen de kook. Voeg toe aan de puree en

meng er 2/3 van de rucola doorheen. Kruid met

zout en peper. Verwarm in een pan met anti-

aanbaklaag een scheutje zonnebloemolie en bak

er om en om de chipolataworstjes in. Dresseer

de stamppot in een diep bord en verdeel er de

F-

rest van de rucola over. Serveer met de gebakken

NN

Ps

worstjes.

hed ren”

€ jaar verkeer mij peen men

< 25 jaar? las je kegtimatie ziens

RUCOLA

NB:

3

SLA

Villa Maria

sauvignon blanc of

pinot noir

fles 750 ml

IN

89

Bu

Ö

eer ee

9 9 zoete

rucola naturel

aardappel

of gemengd

95 -

.

los500 gram

9% -

ze

zak 75 gram