Spar - Folder van 09.01.2020 tot 22.01.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Spar folder, geldig van 09.01.2020 tot 22.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2 personen 25 minuten
in 25 minuutjes
ingrediënten
200000000000000000000000000e
stamppot van zoete
400 gram zoete aardappel
aardappel met gedroogde
100 gram rucola naturel
4 eetl. gedroogde tomaat
t
klontje roomboter
pen
omaat en rucola
1 dimelk
4 varkenschipolata worstjes
ecepten Vig,
scheutje zonnebloemolie
d
versgemalen peper
%
|
A
&
4
zout
=.
EN
œ
2
À
N
@
3
Ta
RE
N
à
bereiding
Lo
Schil de zoete aardappels, snijd in niet te grove
À
stukken en zet net onder met water. Voeg een
snufje zout toe en breng aan de kook. Laat de
\
aardappels in ongeveer 15 minuten gaar koken,
+
giet af en laat goed uitlekken. Snijd, terwijl de
à
aardappels koken, de uitgelekte gedroogde
a
|
tomaatjes fijn. Stamp de aardappels met behulp
van een pureestamper tot een puree en voeg
er de gedroogde tomaatjes aan toe. Verwarm
/
in een steelpan de melk met de roomboter en
breng tegen de kook. Voeg toe aan de puree en
meng er 2/3 van de rucola doorheen. Kruid met
zout en peper. Verwarm in een pan met anti-
aanbaklaag een scheutje zonnebloemolie en bak
er om en om de chipolataworstjes in. Dresseer
de stamppot in een diep bord en verdeel er de
F-
rest van de rucola over. Serveer met de gebakken
NN
Ps
worstjes.
hed ren”
€ jaar verkeer mij peen men
< 25 jaar? las je kegtimatie ziens
RUCOLA
NB:
3
SLA
Villa Maria
sauvignon blanc of
pinot noir
fles 750 ml
IN
89
Bu
Ö
eer ee
9 9 zoete
rucola naturel
aardappel
of gemengd
95 -
.
los500 gram
9% -
ze
zak 75 gram