Spar - Folder van 17.10.2019 tot 30.10.2019 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.10.2019 tot 30.10.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2 personen 25 minuten

ingrediënten

In 25 minuutjes

00000000000000000000000000e

linzenschotel met

1 eetlepel olijfolie

2 verse worsten

100 gram gerookte spekblokjes

paddenstoelen en worstjes

ans

1 ui (gesnipperd)

1 teentje knoflook (fijngehakt)

50 ml rode wijn

200 gram tomatenblokjes

1 eetlepel Provencaalse kruiden

125 gram kastanjechampignons (gehalveerd,

Fr

schoongeveegd)

C4

400 gram linzen (uitgelekt, blik)

75 gram gemengde bladsla

honing-mosterddressing (kant-en-klaar)

iS

1 stokbrood (in plakken)

hi

bereiding

zb

F4

Verhit de olijfolie en bak hierin de worstjes in 3-4

N

minuten lichtbruin. Schep ze uit de pan. Bak de

Zee

spekblokjes met de ui en knoflook 2-3 minuten in

ne

het bakvet. Blus af met de wijn en laat deze iets

Ä

verdampen. Voeg de tomatenblokjes met sap,

Provencaalse kruiden en kastanjechampignons

|“

HT

N

toe en laat afgedekt circa 10 minuten stoven.

Schep de linzen erdoor, leg de worstjes erop en

verwarm zonder te koken. Breng op smaak met

2

+]

zout en peper. Meng de sla met de dressing.

3

Serveer de linzenschotel met de salade en

stokbrood.

EE

bereidingstip

Bestrooi het gerecht extra met verkruimelde

Zj

geitenkaas of feta.

mem

Marne

tip:

mosterd

pot235gram

5

=

>

pe

twv. €119 |

kastanje

eh

champignons

6

B.

à

e

bak 250 gram

a

=

Di

B

@SPAR verse worst

of saucijs

per 250 gram

2# -2#