Spar - Folder van 17.10.2019 tot 30.10.2019 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.10.2019 tot 30.10.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2 personen 25 minuten
ingrediënten
In 25 minuutjes
00000000000000000000000000e
linzenschotel met
1 eetlepel olijfolie
2 verse worsten
100 gram gerookte spekblokjes
paddenstoelen en worstjes
ans
1 ui (gesnipperd)
1 teentje knoflook (fijngehakt)
50 ml rode wijn
200 gram tomatenblokjes
1 eetlepel Provencaalse kruiden
125 gram kastanjechampignons (gehalveerd,
Fr
schoongeveegd)
C4
400 gram linzen (uitgelekt, blik)
75 gram gemengde bladsla
honing-mosterddressing (kant-en-klaar)
iS
1 stokbrood (in plakken)
hi
bereiding
zb
F4
Verhit de olijfolie en bak hierin de worstjes in 3-4
N
minuten lichtbruin. Schep ze uit de pan. Bak de
Zee
spekblokjes met de ui en knoflook 2-3 minuten in
ne
het bakvet. Blus af met de wijn en laat deze iets
Ä
verdampen. Voeg de tomatenblokjes met sap,
Provencaalse kruiden en kastanjechampignons
|“
HT
N
toe en laat afgedekt circa 10 minuten stoven.
Schep de linzen erdoor, leg de worstjes erop en
verwarm zonder te koken. Breng op smaak met
2
+]
zout en peper. Meng de sla met de dressing.
3
Serveer de linzenschotel met de salade en
stokbrood.
EE
bereidingstip
Bestrooi het gerecht extra met verkruimelde
Zj
geitenkaas of feta.
mem
Marne
tip:
mosterd
pot235gram
5
=
>
pe
twv. €119 |
kastanje
eh
champignons
6
B.
à
e
bak 250 gram
a
=
Di
B
@SPAR verse worst
of saucijs
per 250 gram
2# -2#