Spar - Folder van 17.10.2019 tot 30.10.2019 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.10.2019 tot 30.10.2019.



Spar Folder 17.10.2019

Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.10.2019 tot 30.10.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 17.10.2019 tot 30.10.2019 - Pagina 12

2 personen 25 minuten ingrediënten In 25 minuutjes 00000000000000000000000000e linzenschotel met 1 eetlepel olijfolie 2 verse worsten 100 gram gerookte spekblokjes paddenstoelen en worstjes ans 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (fijngehakt) 50 ml rode wijn 200 gram tomatenblokjes 1 eetlepel Provencaalse kruiden 125 gram kastanjechampignons (gehalveerd, Fr schoongeveegd) C4 400 gram linzen (uitgelekt, blik) 75 gram gemengde bladsla honing-mosterddressing (kant-en-klaar) iS 1 stokbrood (in plakken) hi bereiding zb F4 Verhit de olijfolie en bak hierin de worstjes in 3-4 N minuten lichtbruin. Schep ze uit de pan. Bak de Zee spekblokjes met de ui en knoflook 2-3 minuten in ne het bakvet. Blus af met de wijn en laat deze iets Ä verdampen. Voeg de tomatenblokjes met sap, Provencaalse kruiden en kastanjechampignons |“ HT N toe en laat afgedekt circa 10 minuten stoven. Schep de linzen erdoor, leg de worstjes erop en verwarm zonder te koken. Breng op smaak met 2 +] zout en peper. Meng de sla met de dressing. 3 Serveer de linzenschotel met de salade en stokbrood. EE bereidingstip Bestrooi het gerecht extra met verkruimelde Zj geitenkaas of feta. mem Marne tip: mosterd pot235gram 5 = > pe twv. €119 | kastanje eh champignons 6 B. à e bak 250 gram a = Di B @SPAR verse worst of saucijs per 250 gram 2# -2#

Spar - Folder van 17.10.2019 tot 30.10.2019 - Pagina 12